hnnl 😒eşim astsubay askeri okula girmemi istemedi asker olmayı çok istiyordum sınavı kazandım hersey geçtim gidemedim önüme tas koydu bir eve birtane yeter dedi
prensesikizler hnnl yaaa keske girseydiniz, benim eşimde astsubay bende astsubayim birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.
AnneAzize Ebeyim 15 aylık oğlum var istifa ettim yoksa ücretsiz izinle bu süreci atlatıp ise dönmek istiyordum kısmet şuan da dönmeyi düşünmüyorum kimseye güvenip de oğluşumu emanet edemem 🤷
incimiz57 Ogulluana merhaba bende satış danışmanı olarak çalısıyorum bebegim 18 aylık bir sorum olacak size ben 5 yıldır çalısıyorum isten ayrılmak zorunda kalsam bebegime bakacak kimse yok diyerek yinede tazminat alabilirmiyim bilginiz var mı ?
Ogulluana incimiz57 canım tam bilmiyorum evlendikten sonra öyle bir hakkın var kendi isteğinle ayrılıp tazminatını alıyorsun ama çocuk için oluyor mu hiç bilmiyorum hiç duymadım da öyle bir şey
Ayseediz Yagmur_24 sezeryan doğum yaptım toplam hamilelikte 17 kilo aldım . 1 haftada eski kiloma ulaştım 😅
hnnl prensesikizler 🥲izin vermedi keske bıraksaydı canım şimdi kendi de sıkıldı 2 yılda bi tayin hiç beraber durmadık bıktım artık
hnnl prensesikizler 2 yıl Kıbrıs 2 yıl Hakkari 2 yıl Burdur 2 yıl Şırnak bu ay tercih var yaza tayin bakalım neresi çıkacak umarım bu sefer 4 veya 5 yıl kalırız