Deletedmom_117 Bilgisayar Mühendisliği iki senelik okudum . Daha ilerletemedim Çalışmadım lise zamanlarında bölümün uzerine çalışmıştım sonra çalışmadım şuan oğlumu büyütüyorum. Ama dshada ilerletmek istiyorum .
ogulluana Maka_Paka öğretmenim özel de ama uzun zamandır çalışmıyorum seneye başlayacağım inşallah tekrardan
incimiz57 ogulluana merhaba bende satış danışmanı olarak çalısıyorum bebegim 18 aylık bir sorum olacak size ben 5 yıldır çalısıyorum isten ayrılmak zorunda kalsam bebegime bakacak kimse yok diyerek yinede tazminat alabilirmiyim bilginiz var mı ?
Biz3kisiyiz_ Maka_Paka mağaza müdürü ve optisyenim. 10 yıldır aktif çalışma hayatımı geçen sene bıraktım artık kızımlayım 17 aylık ♥️
sedasayan1111 Şuan ev hanımı olmaya başladım ☺️ yaklaşık 40 gün önceye kadar veteriner hekimdim 4 aylık bir bebisim var ❤️
zeynakiz Maka_Paka grafikerim🥰 şuanda çalışmıyorum kızım 15 aylık. Reklam ajanslarında grafiker olarak çalışmıştım, mesleğimi yapmayı çok özledim🥰
cennetkokulununannesi Maka_Paka lise hemşirelik mezunuyum üniversite de fizik tedavi ve rehabilitasyon okudum ama şuan çalışmıyorum. Bekarken sadece iki sene Aile sağlığı merkezinde hemşirelik yaptım
Melekozdmrr Maka_Paka psikolojik danışmanım çok kısa bir süre çalıştım şimdi kızımla evdeyim onu büyütüyorum :)
mnkanne1 Maka_Paka bende çocuk gelişimi mezunuyum sosyal hizmetler okudum ama oğlumu kendim büyütmek istediğim için çalışmıyorum