sedasayan1111 Şuan ev hanımı olmaya başladım ☺️ yaklaşık 40 gün önceye kadar veteriner hekimdim 4 aylık bir bebisim var ❤️
zeynakiz Maka_Paka grafikerim🥰 şuanda çalışmıyorum kızım 15 aylık. Reklam ajanslarında grafiker olarak çalışmıştım, mesleğimi yapmayı çok özledim🥰
cennetkokulununannesi Maka_Paka lise hemşirelik mezunuyum üniversite de fizik tedavi ve rehabilitasyon okudum ama şuan çalışmıyorum. Bekarken sadece iki sene Aile sağlığı merkezinde hemşirelik yaptım
Melekozdmrr Maka_Paka psikolojik danışmanım çok kısa bir süre çalıştım şimdi kızımla evdeyim onu büyütüyorum :)
mnkanne1 Maka_Paka bende çocuk gelişimi mezunuyum sosyal hizmetler okudum ama oğlumu kendim büyütmek istediğim için çalışmıyorum
irobatu09 Maka_Paka is güvenliği uzmanıyım şuan izindeyim ayni zammanda kendi isimin patronuyum organizasyon firmam var 🌸😊
Yagmur_24 Ayseediz off siz şimdi ne güzel vermişsinizdir kiloları fit fit kaslarla geziyosınuzdur pff özenildiiiii🥰🥰🥰
Ayseediz Yagmur_24 sezeryan doğum yaptım toplam hamilelikte 17 kilo aldım . 1 haftada eski kiloma ulaştım 😅
kralicee1903 Maka_Paka bayan kuaförüyüm ama dükkan açamadım henüz müşteri hizmetlerinde çalışıyorum 🫶🏻
ecrinreyyan Maka_Paka esnafız karı koca ayrı mağazalarda ama şimdi evdeyim bebeğim 3 aylık tekrar başlamak için biraz büyümesinl bekliyorum 😅
umyadn Maka_Paka tıbbi sekreterim kartal sehir Hastanesi’nde çalışıyorum kızıma hamile iken atanmistim😊