ayseciiik cokkasmabeabi benim doktorda kontrol eder bebeği dinler boğazlarına bakar pipisine felan çünkü hasta bebeğe asi yapilmaz ilk doktor görür sonra hemşireye gidilir
Elistos1 cokkasmabeabi gitmeden önce sağlık ocağındaki doktordan randevu alabilirsiniz saatinizde girmiş olursunuz hemde
cokkasmabeabi Elistos1 burda randevu takan yok ki randevulu saatte gitsem sıramızı aldın der bekleyenler 😂
Byzszk13 Sağlık ocağı boy kilo baş çevresi kontrolü ben söylemeden yapar o konuda şanslıyım. Ama ben doktora da götürüyorum farklı sebeplerden ötürü ordada bakıyorlar
Hiilyuss cokkasmabeabi takip kağıdınız yok mu boy kilo gelisim, anne sütü mü alıyor kullandıgı ilaclar her gittiğimizde sorup takip kagıdına yazıyorlar
Eysan02 cokkasmabeabi şöyle böyle birşey zorunluysa eğer 5 yaş altı çocukların öncelik. Eğer bu durumu atlarlarsa siz hatırlatın.
cokkasmabeabi Eysan02 ne hamile ne bebek hiçbir öncelik yok. Eskaza farkında olmadan one geçsen ooo gör kavgayı 😁
Hiilyuss cokkasmabeabi peki doktor ne yapıyor fiziksel muyene yapmıyor mu? Bizee bıngıldak, fiziksel mauyene göz mauyenesi yapıyor
cokkasmabeabi Hiilyuss yok onları hemşire yapıyor. Doktor sadece tamam geçebilirsiniz diyor 🤷🏻♀️ ilk topuk kanı alınmadan önce muayene etmişti o kadar.
endoplazmikretikulumiste cokkasmabeabi ay olur mu öyle şey bizim sağlık ocağındaki hemşire aşı yaklaşırken bişe beni arar hatırlatırdı ölçüm falan hep yapardı
Ygmrygz cokkasmabeabi 6 aylıgız cuma günü sağlık ocagındaydık. Doktorum dünya iyisi bebekli oldugumu biliyor görüyor beni öne alıyor sagolsun. Kısa bi kontrol yapıyor sonra aşıya geçiyorum. Sanırım aşı icin ekranda bi onay vermesi gerekiyor tam emin değilm öyle anlamıştım yanlıs da olabilir. Öyle yani. Özel de de doktorumuz var saglık ocagında da.
Ygmrygz He bir de devlet aşıları olmadıgı aylarda da takip gerekli ama ben özele gittiğim icin arayıp bilgi veriyorum asm ye sonraki gittiğimde teyitleşiyoruz. Ama doktor muhakkak bıngıldak dinleme pipi vs bunlara bakar