birazquality cokkasmabeabi bizim doktorumuz ve hemşiremiz aynı odada ona rağmen hiç böyle birşey yaşamadım yani sadece bir kez oğlumun vücudunda kabarcıklar olmuştu onu sorduğumda doktor görsün demişti onun dışında herşeyi hemşireyle hallediyoruz
ayseciiik cokkasmabeabi benim doktorda kontrol eder bebeği dinler boğazlarına bakar pipisine felan çünkü hasta bebeğe asi yapilmaz ilk doktor görür sonra hemşireye gidilir
Elistos1 cokkasmabeabi gitmeden önce sağlık ocağındaki doktordan randevu alabilirsiniz saatinizde girmiş olursunuz hemde
cokkasmabeabi Elistos1 burda randevu takan yok ki randevulu saatte gitsem sıramızı aldın der bekleyenler 😂
Byzszk13 Sağlık ocağı boy kilo baş çevresi kontrolü ben söylemeden yapar o konuda şanslıyım. Ama ben doktora da götürüyorum farklı sebeplerden ötürü ordada bakıyorlar
Hiilyuss cokkasmabeabi takip kağıdınız yok mu boy kilo gelisim, anne sütü mü alıyor kullandıgı ilaclar her gittiğimizde sorup takip kagıdına yazıyorlar
Eysan02 cokkasmabeabi şöyle böyle birşey zorunluysa eğer 5 yaş altı çocukların öncelik. Eğer bu durumu atlarlarsa siz hatırlatın.
cokkasmabeabi Eysan02 ne hamile ne bebek hiçbir öncelik yok. Eskaza farkında olmadan one geçsen ooo gör kavgayı 😁
Hiilyuss cokkasmabeabi peki doktor ne yapıyor fiziksel muyene yapmıyor mu? Bizee bıngıldak, fiziksel mauyene göz mauyenesi yapıyor
cokkasmabeabi Hiilyuss yok onları hemşire yapıyor. Doktor sadece tamam geçebilirsiniz diyor 🤷🏻♀️ ilk topuk kanı alınmadan önce muayene etmişti o kadar.