Hiilyuss cokkasmabeabi takip kağıdınız yok mu boy kilo gelisim, anne sütü mü alıyor kullandıgı ilaclar her gittiğimizde sorup takip kagıdına yazıyorlar
cokkasmabeabi prensesannesi07 keşke bizim sağlık ocagına da bu bilgilendirme gelse her ay beklerken çocuk hasta olacak kaygısı ve sinirini yasamasam😂
cokkasmabeabi Merveeofs işte bilsem. Hani normal sistemi de biliyorum eski sağlık ocagimdan ama burası yok illa doktor görsün. Ben Doktor’un sırasını beklemeyim diye 2 haftadır kendi sonucumu gostermedim 😂😂😂 o derece içi çekiliyor insanın beklerken
Elistos1 cokkasmabeabi gitmeden önce sağlık ocağındaki doktordan randevu alabilirsiniz saatinizde girmiş olursunuz hemde
printhelloworld cokkasmabeabi hayır asmye birkaç kez gittik takibi hemşireler hallediyor onun dışında hastanede kendi doktorumuz var takibini o yapıyor aşıları geldiği zaman asmdeki hemşire arayıp boyunu kilosunu ve aşıları yaptırıp yaptırdığımızı soruyor telefondan hallediyoruz asmye bile gitmiyoruz
birazquality cokkasmabeabi bizim doktorumuz ve hemşiremiz aynı odada ona rağmen hiç böyle birşey yaşamadım yani sadece bir kez oğlumun vücudunda kabarcıklar olmuştu onu sorduğumda doktor görsün demişti onun dışında herşeyi hemşireyle hallediyoruz
ayseciiik cokkasmabeabi benim doktorda kontrol eder bebeği dinler boğazlarına bakar pipisine felan çünkü hasta bebeğe asi yapilmaz ilk doktor görür sonra hemşireye gidilir
cokkasmabeabi Elistos1 burda randevu takan yok ki randevulu saatte gitsem sıramızı aldın der bekleyenler 😂
Byzszk13 Sağlık ocağı boy kilo baş çevresi kontrolü ben söylemeden yapar o konuda şanslıyım. Ama ben doktora da götürüyorum farklı sebeplerden ötürü ordada bakıyorlar
Eysan02 cokkasmabeabi şöyle böyle birşey zorunluysa eğer 5 yaş altı çocukların öncelik. Eğer bu durumu atlarlarsa siz hatırlatın.
cokkasmabeabi Eysan02 ne hamile ne bebek hiçbir öncelik yok. Eskaza farkında olmadan one geçsen ooo gör kavgayı 😁