Glcntna Kalbim22 geçmiyor 2 gün önce gittik doktora boğaLarı için antibiyotik balgam içinde şurup verdi
Glcntna Kalbim22 1 aydan fazla oldu . 2 antibiyotik bitirdi geçmesi 3 gün iğne verdi tam iğleşti deryen tekrar boğazları başladı şimdi yine antibiyotik ve balgam sökücü kullanıyoruz 3 gündür ama 2 gündür daha iyi
Nil614kara Melkkkk Aldiğınız nebülüztör nasıl acaba nasıl bi model almak lazım aylardır gecmeyen öksüürük var kızımda
Melkkkk Nil614kara eczaneden aldım e bebekte 1200- 1300 civarıydı 500 liraya aldım güzel hava veriyor zaten ağzına oturtuyorsunuz
Kalbim22 Glcntna peki doktor alerjik olabilir gibi bişey söyledi mi bizimki uzun sürünce böyle olabilir dedi de
Glcntna Kalbim22 çok öksürüyor ise hava verin . Hava daha kolay geçiriyor. Omron marka aldırdı doktorumuz . Diğer internette şarjlı olanlar ilacı parçalamıyormuş ondan alma demişti
Nihalleyla Prospan şurup 9 aylık kullanılıyor mu ? Birde tereyağ eritip bi tatlı kaşığı pekmezle karıştırıp vermek de o öksürük krizini kesiyor
Melkkkk Nurumm12 evet 2 ml serum fizyolojik sadece birde ne kadar işe yaradı bilmem ama ütüyle bez ısıtıp göğsüne ve sırtına koydum