Zera Elma cayi yapiyorum ben icerisine karanfil bal tarcin, cok yumusatiyor oksurugu. Bir de buz koklatmak cok iyi geliyor ya da buzlugu acip 5 dakika cocugu tutmak. Hastaliklarini genelde ilacsiz atlatiyoruz dogal takviyeler disinda.
Bellabells Kalbim22 o geniz akıntısı ve burun akıntısından öksürük oluyor benim bebeklerim uzun süre balgamlı öksürdüler. Sonra ciğerlere indi bronşit oldular.antibiyotikler havalar kortizonlar.çok hastalar küçüğü 5 aylık olmadı daha.sık sık burnunu temizleyin ciğerlere enfeksiyon gitmesin
ozge_856 Kalbim22 bir su bardağı kadar cezveye suyu köy kaynat içine 4 tane dut kuruşunu köy altını kapat 5 dakika demlensin yetiyor
Glcntna Kalbim22 geçmiyor 2 gün önce gittik doktora boğaLarı için antibiyotik balgam içinde şurup verdi
Glcntna Kalbim22 1 aydan fazla oldu . 2 antibiyotik bitirdi geçmesi 3 gün iğne verdi tam iğleşti deryen tekrar boğazları başladı şimdi yine antibiyotik ve balgam sökücü kullanıyoruz 3 gündür ama 2 gündür daha iyi
Nil614kara Melkkkk Aldiğınız nebülüztör nasıl acaba nasıl bi model almak lazım aylardır gecmeyen öksüürük var kızımda
Melkkkk Nil614kara eczaneden aldım e bebekte 1200- 1300 civarıydı 500 liraya aldım güzel hava veriyor zaten ağzına oturtuyorsunuz
Kalbim22 Glcntna peki doktor alerjik olabilir gibi bişey söyledi mi bizimki uzun sürünce böyle olabilir dedi de