Kalbim22 METEHAN28 ne kadar sürdü peki öksürük alerji diyebilmek için mesela kaç gün sürmesi gerekiyormuş
METEHAN28 Kalbim22 Doktor gün olarak söylemedide.uzun süren öksüruklerde alrjik oluyo .dedi alerji testi yaptırmak gerekiyormuş.salı gün tekrar gotürcem
Kalbim22 Prensescik peki doktor alerjik olabilir gibi bişey söyledi mi bizimki uzun sürünce böyle olabilir dedi de
zeynep91 Kalbim22 5.gun yarın mahvoldu cocuk cok dernden öksuruyo balgamlı seklde gecelerı artıyo daha çok buhar makınası calştrıyorum bnde napaym ptesı gturucem doktoruna
livanurvealpinannesi61 Kalbim22 balgamlı öksürük var ise balgam söktürücü çok iyi geliyor bizde de aynı sorun var
Zera Elma cayi yapiyorum ben icerisine karanfil bal tarcin, cok yumusatiyor oksurugu. Bir de buz koklatmak cok iyi geliyor ya da buzlugu acip 5 dakika cocugu tutmak. Hastaliklarini genelde ilacsiz atlatiyoruz dogal takviyeler disinda.
Bellabells Kalbim22 o geniz akıntısı ve burun akıntısından öksürük oluyor benim bebeklerim uzun süre balgamlı öksürdüler. Sonra ciğerlere indi bronşit oldular.antibiyotikler havalar kortizonlar.çok hastalar küçüğü 5 aylık olmadı daha.sık sık burnunu temizleyin ciğerlere enfeksiyon gitmesin
ozge_856 Kalbim22 bir su bardağı kadar cezveye suyu köy kaynat içine 4 tane dut kuruşunu köy altını kapat 5 dakika demlensin yetiyor
Glcntna Kalbim22 geçmiyor 2 gün önce gittik doktora boğaLarı için antibiyotik balgam içinde şurup verdi