Mikmik_ secretgarden07 biz Doona kullanıyoruz şimdilik, sonrası için tavsiyem kesinlikle Cybex (adac puanları hep çok yüksek ve ödüllü oluyorlar çünkü, Sirona aldık inşallah onu kullanacağız 🙏🏼
poyrazarelinannesi Kraft Spin Eco Fix 0-36 kg 360 ° Dönebilen Isofix’li Oto Koltuğu aldım, henüz kullanmadım ama Kraftın son çıkan oto koltuğu buymuş, öneri üZerine aldım ben de.
Aynenkanka secretgarden07 ben joie every stage fx kullanıyorum ama memnun değilim pek 0-36. Şu an alacak olsam bunu almazdım dönmüyor bebeği koyup almakta zorlanıyorum. 0-36 larda dönme özelliği yokmuş e bebek çalışanı öyle demişti
Aynenkanka Betulsark isofixli fakat 360 derece dönmüyor ben ondan bahsetmiştim. Sizin dediğiniz isofix dışında dönmesini sağlayan bir aparat mı? Ay öyleyse hemen alırım 🥲
Betulsark Aynenkanka evet istasyon gibi bir sistem isofix yerine yakıyorsunuz koltuguda üstüne takıyorsunuz ama her modele uygun olmuyor isofix base diye geçiyordu sanırsam turkcesini tam bilmiyorum
Prensesannesi96 secretgarden07 Kanz hummer memnunum ama bütçem olsa joie alırdım şu an yoyko indirimde alacağım zaman çok çıktı fiyatı kanz aldım . Kanz Hummer Oto Koltuğu 0-36 Kg Black https://www.hepsiburada.com/kanz-hummer-oto-koltuu-0-36-kg-black-p-HBV000015UH5D?magaza=Escmarket&url_src=ios-product-detail
gzmdasss zuleyhaeymen14 bizde onu aldık bebeğimiz kaç aylık ne kadardır kullanıyorsunuz. Sorum olacaktı yenidoğan ilavesini çıkarttık birde bel desteği var üçgen gibi onuda çıkarttık böyle daha rahat ediyor 7aylık acaba bel desteğini eklesek mi diye düşünüyorum
zuleyhaeymen14 gzmdasss ben yenidoğan bölümünü çıkarttim yanı bel desteğiyle birlikte hepsini çıkarttım. 13 aylık oğlum 6. Ayında almıştık 7 aydır kullanıyoruz