Tekoshi Römer 360 isofix 0-36 kullanıyorum memnunum, sadece bebek uyuduğunda kafası öne düşüyor, diğerleri nasıl bilmiyorum
Tahirmahperi Kraft safe spin 0-36 kg babymall dan geçen sene almıştım. Kasım ayında baya indirim yapmışlardı bu senede yapmış olabilirler.
neyapalimsimdi Bana 0-36 pek güvenilir gelmediği için 0-18 aldım bir koltuğun yenidoğan ile 36 kg çocuk için aynı konforu sağlayabileceğini düşünmüyorum bir de kemerle sabitlenendense isofixliler arabayla bütünleştiği için daha güvenli
neyapalimsimdi neyapalimsimdi seçimim maxi cosi mica eco pro isofixli 360 dönen oldu 0-18 için adac puanı da iyi
kalendermesrep neyapalimsimdi Benim bebeğim bu otokoltugundan dışarıyı göremiyor. O yüzden ilana koydum. Sizin bebeğiniz ne kadarlık oldu ? Artık görebiliyor mu ? Sabretmeli miyim Be safe almalı mıyım ?
Rwerdst secretgarden07 graco turn2me 0-18 kg aldım. 360° dönebiliyor. Römorgu da var. İlk önce be safe düşünüyordum yükseltmeden dolayı ama bu baya yüksek nerdeyse tavana değecek öyle diyim. Adac testini geçmiş demişlerdi. İsofixte bulunuyor. Aradığım tüm özellikler vardı geçen ay indirimde 4600 gibi bir rakama aldım. Çok memnunuz biz.
kirmizibaliknerde Bir ablam besafe diğeri britax römer kullanıyordu. İkisi de çok memnun ben kilo 36ya kadar olsun istedim çünkü ikizler. O sebeple britaxı aldım @secretgarden07
Mikmik_ secretgarden07 biz Doona kullanıyoruz şimdilik, sonrası için tavsiyem kesinlikle Cybex (adac puanları hep çok yüksek ve ödüllü oluyorlar çünkü, Sirona aldık inşallah onu kullanacağız 🙏🏼