secretgarden07 İşe gideceğim için arabayla bebeğimi anneme bırakmam gerekiyor o yüzden oto koltuğu önerisi olan varmı? Yoykoyu ve maxi cosi yi çok duydum nasıl güzelmi? 0-36 kg olarak mı almak mantıklı yoksa 0-18 kg olarak mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
zuleyhaeymen14 secretgarden07 JOİE Spin 360 Derece Dönebilen Isofixli Oto Koltuğu 0-18 kg Biz bu ürünü kullanıyoruz. Oto koltukta araman gereken en büyük özellik kaza test onayından geçip geçmediğidir .E bebekte geçmiş üç ürün vardı. Ama aralarında 360 derece dönen sadece buydu. Tavsıye alırken en başkta oto koltukta olması gereken özellikleri iyi araştırmış olmanız lazım öyle tavsıye de bulunmak daha sağlıklı :)
Betulsark 0-36 bence çünkü yoksa 3 yaşında tekrar almak zorunda kalacaksınız biz cybex g pallas aldık ama sanırsam Türkiye’de sadece b pallas var
gzmdasss zuleyhaeymen14 bizde onu aldık bebeğimiz kaç aylık ne kadardır kullanıyorsunuz. Sorum olacaktı yenidoğan ilavesini çıkarttık birde bel desteği var üçgen gibi onuda çıkarttık böyle daha rahat ediyor 7aylık acaba bel desteğini eklesek mi diye düşünüyorum
Tekoshi Römer 360 isofix 0-36 kullanıyorum memnunum, sadece bebek uyuduğunda kafası öne düşüyor, diğerleri nasıl bilmiyorum
Tahirmahperi Kraft safe spin 0-36 kg babymall dan geçen sene almıştım. Kasım ayında baya indirim yapmışlardı bu senede yapmış olabilirler.
neyapalimsimdi Bana 0-36 pek güvenilir gelmediği için 0-18 aldım bir koltuğun yenidoğan ile 36 kg çocuk için aynı konforu sağlayabileceğini düşünmüyorum bir de kemerle sabitlenendense isofixliler arabayla bütünleştiği için daha güvenli
neyapalimsimdi neyapalimsimdi seçimim maxi cosi mica eco pro isofixli 360 dönen oldu 0-18 için adac puanı da iyi
kalendermesrep neyapalimsimdi Benim bebeğim bu otokoltugundan dışarıyı göremiyor. O yüzden ilana koydum. Sizin bebeğiniz ne kadarlık oldu ? Artık görebiliyor mu ? Sabretmeli miyim Be safe almalı mıyım ?
Rwerdst secretgarden07 graco turn2me 0-18 kg aldım. 360° dönebiliyor. Römorgu da var. İlk önce be safe düşünüyordum yükseltmeden dolayı ama bu baya yüksek nerdeyse tavana değecek öyle diyim. Adac testini geçmiş demişlerdi. İsofixte bulunuyor. Aradığım tüm özellikler vardı geçen ay indirimde 4600 gibi bir rakama aldım. Çok memnunuz biz.