Sadece elimizden ne geliyorsa onu yapmak adına boykot felan değil sadece acaba onların ürünlerini almayarak birşeyler yapabilir miyiz diye almamaya çalışıyorum. İnsanız ya ben demiyorum ki asla evime giremez uzaklaşmaya çalışıyorum bilmeden şuan bile aldığım birşey olabilir. Birisi yazmış Apple telefon ne yapacaksınız bende şuan yoktu ama var olsaydı da alınmış bir şey evimizde olan deterjanları gidin dökün demiyorum buda zaten israf olur ve bu daha çok günah. Elimizden bu geliyor ise eğer biz bunların ürününü almaz isek iyi olacaksa almayalım diyoruz. Gidip şuan herkes onların mallarını alsalar sürekli ne olur peki Türkiye hâlâ en çok satışı ben yapıyorum demez mi İsrail anlamıyorum ya güzel bir şey yapmak isteyen herkese baykotculara baksan evinde bir çok vardır diyor evet çok sevdiğim ürünü yumosdu vardı kullanıyordum ama çok sevdiğim şeyden vazgeçtim belki bir çok ürününü bilmeden şuan aldım ama bu bizimm düşman olduğumu da göstermez. Ya insanlarla gurur duyun biraz demekki İsrail ürünlerini almayarak bır şekilde destek vermeye çalışıyorlar kendilerince ama bu böyle olmaz biz gene almayalım ama tek ürün almamak ile olmaz devletin el atması gerekiyor deyin yada direk elinizde olanları ne yapacak demek de pek doğru değil gidip alınmış ürünü çöpe atacak kıracak halimiz yok herhalde. Valla bir çok yorumu okudum ama bazılarını anlayamadım bile kafa doluluğundan. Mesela birisi bir ürün aldı diye kanlı yaa işte aldığın şey demeyi de doğru bulmuyorum bakın siz bu ürünü kullanıyorsunuz ama bence bu ürün daha güzel isterseniz bir deneyin demek daha doğru yani birbirimize sarmamamiza bence gerek yok. İyi birşey yapmak için yazdım ne alınmalı yada alinmamali diye ama valla ne kadar değişik yorumlarla dolmuş. Bu arada çok teşekkür ederim fikir veren aynı fikirde olmayıp ama bu durumu güzelce izah eden herkese ♥️