Neslimmmmm OnderArasinAnnesi o sitenin yanıltıcı olduğu açıklandı oraya bakıp hareket etmeyin.Türk mallarınada red veriyor
OnderArasinAnnesi Neslimmmmm ya bilmiyordum Bi çok şey doğru ama başka siteden de bakınca ama yinede teşekkür ederim
Neslimmmmm OnderArasinAnnesi instagramda aslıgül kutlu var onun hikayelerine bakın orda okuyun yanlış markalarada red veriyor
Tgkaneses OnderArasinAnnesi siz gerçektende neyi neden yaptığını bilmeyen düşünemeyen buna rağmen bir de başka bir anne ile evladının ilişkisini yargılamaya kalkan toksik beyinlersinz
OnderArasinAnnesi Tgkaneses sizler gibi vicdan yoksunu merhametsiz olacağıma böyle olmayı tercih ederim. Haydi yoluna.
OnderArasinAnnesi Tgkaneses burada hangi anne ile evladının ilişkisini sorgulamısım bu nasıl kafa ya 🤣
Seydameva gurbetcimami Siemens markasına çok şaşırdım bende evimin içindeki tüm beyaz eşyalar Siemens ve başka bir marka almayı asla düşünmüyordum çamaşır makinem bozulmak üzere ve Siemens İsrail malı yazmışlar en çok ona şaşırmıştım markalar içinde
gurbetcimami Seydameva ay evet ya ben de şaşırdım ona bizim çamaşır makınasıda simens bozulmuştu da yaptı eşim
Seydameva gurbetcimami benim kazan gitti ya yaptırdık düzen tutmadı ama taş gibi marka gerötektwn kaç yıl kullandım şimdi ne alacağım ben 😩
gurbetcimami Seydameva bosch marka da güzel canım anemgil daha hala ilk makinalarını kullanıyor ben çocukken almıştı babam çok sağlamdı o da
Busramustim uznnzu- İsrail’de üretilmiyor ama sahibi yahudi aslında kullandığımız bir çok ürünün sahibi yahudiler
Blackcloud gurbetcimami Yumuşatıcısını kullanmıştım kırmızı olanını çok güzel kokuyordu parfüm gibi. Ama bebek çamaşırlarında kullanmanı önermem az ağır biraz.