Seydameva gurbetcimami benim kazan gitti ya yaptırdık düzen tutmadı ama taş gibi marka gerötektwn kaç yıl kullandım şimdi ne alacağım ben 😩
gurbetcimami Seydameva bosch marka da güzel canım anemgil daha hala ilk makinalarını kullanıyor ben çocukken almıştı babam çok sağlamdı o da
Busramustim uznnzu- İsrail’de üretilmiyor ama sahibi yahudi aslında kullandığımız bir çok ürünün sahibi yahudiler
Blackcloud gurbetcimami Yumuşatıcısını kullanmıştım kırmızı olanını çok güzel kokuyordu parfüm gibi. Ama bebek çamaşırlarında kullanmanı önermem az ağır biraz.
Actombo Tarım kredi çamaşır suyu ve cif ini kullanabilirsiniz. Bingo çamarşırlar için. Bulaşık için elimdeki finish bitince tarım kredinin varsa onu deneyeceğim. Harras ın kendi deterjanı var onu da deneyebilirim
balkaymak__ gurbetcimami adamlar yememiş içmemiş üretmiş şaka gibi kullandığımız herşey onlara ait evimizde bin tane var şu markalardan ama elimizden geldiğince almayalım.Ama eminim 2 3 ay sonra unutulcak
Blackcloud gurbetcimami Bingonun yumuşatıcısından bahsettim canım, persilde israilindi yanlış hatırlamıyorsam.
OnderArasinAnnesi Tgkaneses bilimsel konuşunca üstün zekalı olduğunu mu sanıyorsun. mental retardasyonlusun belli o yüzden cevap vermeme bile değmezsin.
Tgkaneses OnderArasinAnnesi hahahahhaha öyle bir iddiam yok fakat bunu eleştirip kendi yapan sensin ha bu arada dokuz aylık iken konuşmuşum yani sen düşün. Şimdi bu yazdıklarımı da anlamayacaksın nasılsa boşver sus ya hahahahahah