Annemkuzum12 Burcuskovski sizi oraya herhangi bir hastane mi takipli yapti yoksa siz kendiniz mi gittiniz acaba Sizin cocukda ne var acaba rahatsizligi Bizim cocukda mide fitigindan suphelenildi ömd filmi cekilmesi lazim dedi doktor Yasadigimiz sehirde olmadigi icin Ankaraya goturelim dedik
Annemkuzum12 Defneduha26 suan adrese baktim sizin 1 saatlik bize dediginiz hastane hacettepe kizilay sokak Altindag diye mi geciyor acaba Haritalardan bakinca 3 tane sehir hastanesi cikiyor
Syds Annemkuzum12 Bilkent şehir hastanesine gidebilirsiniz görümcemin oğlu bağırsak düğümlenmesi yaşadı hangi doktordu hatırlamıyorum ama güzel ilgileniyorlar tedavi süreci güzel işliyor.
Annemkuzum12 Syds cok tesekkur ederim saolun ankara da 1 tane bilkent sehir hastanesi var demii oda cok buyuk yapilmis Cankaya da diye geciyor
1aysekaplannnn Annemkuzum12 Ankara Bilkent şehir hastanesi yada Etlik şehir Hastanesi’ne gotururseniz iyi olur
Annemkuzum12 1aysekaplannnn Etlik sehir hastanesi yeni acilmis doktorlari tecrubesiz diyolar bilmiyorum ne kadar dogruu Bende bilkent veya ankara egitim ve arastirma hastanesine goturuyum diyorum
Syds Annemkuzum12 Evet evet zaten şehir hastaneleri etlik, Bilkent diye ayrılıyor benim bahsettiğim Bilkent şehir hastanesi. Bir tane var ulaşım kolay
Burcuskovski Bizim uzamış sarılık vardı keçiören eğitimde sebebi bulunamadı,ankara tıp’a sevk edildik.Şu an gastro takipliyiz doktorları çok ilgili@“Annemkuzum12”#p28210713 @Annemkuzum12
Annemkuzum12 Burcuskovski rabbim acil sifalar versin insaAllah gecmis olsun saolun yardimci oldugunuz icin
Annemkuzum12 Syds tesekkur ederim bende bilkent hastanesine giderim diye dusunuyorum Google haritalardan baktim hizli trenle gelecez insaAllah ankaraya Ordan metroyla bilkent hastanesine ulasim kolay diye dusunuyorum haritada oyle gosteriyor cunku
Annemkuzum12 1mom1baby_ tesekkur ederim saolun gelismis bir hastane demi doktorlari iyidir diye umuyorum
1mom1baby_ Annemkuzum12 tabi annemin akrabaları hep şehir dışında ve onların çocukları aşırı kötüydü ne olduğunu bilemiyordular buraya biknete yönlendirdiler iyi olmasa hiç bir doktor yollamaz
sema_068 Annemkuzum12 Ankara üniversitesi bende oraya aldım. Birde eğer çocuk doktoru alan açmadıysa direk Gastroenteroloji Bölümüne alamazsınız