Syds Annemkuzum12 Evet evet zaten şehir hastaneleri etlik, Bilkent diye ayrılıyor benim bahsettiğim Bilkent şehir hastanesi. Bir tane var ulaşım kolay
Annemkuzum12 Syds tesekkur ederim bende bilkent hastanesine giderim diye dusunuyorum Google haritalardan baktim hizli trenle gelecez insaAllah ankaraya Ordan metroyla bilkent hastanesine ulasim kolay diye dusunuyorum haritada oyle gosteriyor cunku
Annemkuzum12 1mom1baby_ tesekkur ederim saolun gelismis bir hastane demi doktorlari iyidir diye umuyorum
1mom1baby_ Annemkuzum12 tabi annemin akrabaları hep şehir dışında ve onların çocukları aşırı kötüydü ne olduğunu bilemiyordular buraya biknete yönlendirdiler iyi olmasa hiç bir doktor yollamaz
sema_068 Annemkuzum12 Ankara üniversitesi bende oraya aldım. Birde eğer çocuk doktoru alan açmadıysa direk Gastroenteroloji Bölümüne alamazsınız
Annemkuzum12 Defneduha26 kusura bakmayin anlamamisdim Bende bilkent sehir hastanesine aldim hatta iyi bir doktorda buldum yorumlarda cok guzel bahsetmisler insaAllah sifa olur bize de saolun tekrardan yardimci oldugunuz icin 🌸
NihalDefne Annemkuzum12 evet yeni olan ama hiç acemi doktora denk gelmedim hepsi çok ilgili özel hastene gibi aynı