Annemkuzum12 Cocugumu muane icin ankaraya getirecegim insaaallah hangi hastaneyi onerirsiniz acaba Ankara arastirma ve sehir hastanesi varmis orasi nasil acaba veya baska hastaneler nasill bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Defneduha26 Annemkuzum12 abkara şehir hastanesi çok iyi ama ankara eğitim.arastirma çok eski ve çok yoğun bir hastane mümkünse bence şehir hastanesi gayet iyi eğitim araştırma da suriyelisi afkanlisi çok kalabalik
atlasert Annemkuzum12 Bilkent şehir hastanesi var kesinlikle oraya götürmelisin oldukça donanımlı ilgili ve çok da yoğun değil uzun uzadıya sıra beklemiyorsun yani
Hatun_01muratoglu0 Defneduha26 ben Etlik şehir hastanesinde doğum yaptım kontrolüme falan da oraya gidiyorum çokta memnunum yani ordan oraya götürün bence
Gmz5560 Annemkuzum12 şehir hastaneside yenimahallede ama mhrsde Keçiören olarak semt seçmen gerekiyor
Defneduha26 Annemkuzum12 eski ve kalabalık olan yer orası bahsettiğim ve hiç hijyenik degil şehir bize 1 saat eğitim araştırma 15 dkk ama biz şehire gidiyoruz
Annemkuzum12 Gmz5560 ben cocuk gastroentolojiye goturecegim Hic gittiniz mi o bolume acaba bir doktor tercihiniz varmidir
Hayaladenmom Annemkuzum12 ankara eğitim araştırma hastanesi Yenimahalle semt polikliniğine gidebilirsiniz. Ankara şehir hastanesi de iyi
Annemkuzum12 Hatun_01muratoglu0 kuzenim o hastane yeni acildi doktorlari acemi dedi hatta 1 kisi daha gitmis oraya oda memnun kalmamis
Annemkuzum12 Defneduha26 suan adrese baktim sizin 1 saatlik bize dediginiz hastane hacettepe kizilay sokak Altindag diye mi geciyor acaba Haritalardan bakinca 3 tane sehir hastanesi cikiyor