Defneduha26 Annemkuzum12 eski ve kalabalık olan yer orası bahsettiğim ve hiç hijyenik degil şehir bize 1 saat eğitim araştırma 15 dkk ama biz şehire gidiyoruz
Annemkuzum12 Gmz5560 ben cocuk gastroentolojiye goturecegim Hic gittiniz mi o bolume acaba bir doktor tercihiniz varmidir
Gmz5560 Annemkuzum12 şehir hastaneside yenimahallede ama mhrsde Keçiören olarak semt seçmen gerekiyor
atlasert Annemkuzum12 Bilkent şehir hastanesi var kesinlikle oraya götürmelisin oldukça donanımlı ilgili ve çok da yoğun değil uzun uzadıya sıra beklemiyorsun yani
Hayaladenmom Annemkuzum12 ankara eğitim araştırma hastanesi Yenimahalle semt polikliniğine gidebilirsiniz. Ankara şehir hastanesi de iyi
Hatun_01muratoglu0 Defneduha26 ben Etlik şehir hastanesinde doğum yaptım kontrolüme falan da oraya gidiyorum çokta memnunum yani ordan oraya götürün bence
Annemkuzum12 Hatun_01muratoglu0 kuzenim o hastane yeni acildi doktorlari acemi dedi hatta 1 kisi daha gitmis oraya oda memnun kalmamis
Annemkuzum12 Defneduha26 suan adrese baktim sizin 1 saatlik bize dediginiz hastane hacettepe kizilay sokak Altindag diye mi geciyor acaba Haritalardan bakinca 3 tane sehir hastanesi cikiyor
Annemkuzum12 Hatun_01muratoglu0 sagolun yardimci oldugunuz icin Gule gule buyutun yavrunuzuda saglikla huzurla 🌸
NihalDefne Annemkuzum12 etlik şehir hastanesinde merve sezen tosun diye bir doktor var. Kızımın her ay kontrolüne ona gidiyoruz aşırı memnunum. Çok tatlı çok ilgili bir doktor. Sorununuzu bilmiyorum ama merve hanıma gidebilirsiniz
Annemkuzum12 NihalDefne cocuk gastroentoloji bolumune goturecegim Surekli mide bulantisi sikayetimiz var yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim Etlik yeni mi acildii doktorları acemi mi acaba
Syds Annemkuzum12 Bilkent şehir hastanesine gidebilirsiniz görümcemin oğlu bağırsak düğümlenmesi yaşadı hangi doktordu hatırlamıyorum ama güzel ilgileniyorlar tedavi süreci güzel işliyor.
sema_068 Annemkuzum12 Ankara üniversitesi bende oraya aldım. Birde eğer çocuk doktoru alan açmadıysa direk Gastroenteroloji Bölümüne alamazsınız
NihalDefne Annemkuzum12 evet yeni olan ama hiç acemi doktora denk gelmedim hepsi çok ilgili özel hastene gibi aynı