adendr SevimliHayaletCasper hayalim var ya onu çok seviyorum ve çok istiyorum ama o beni çok mutlu etti 😂😂😂 bu ne şimdi 😂😂😂
Bsraa0809 SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum ben bu kadar değilim yani bu işi de ben yaparım ben yaparım da sen yaparsın ben yaparım sen de yap sen yaparsın sen de yap tamam ben yaparım ben yapamam sen yap tamam ben yapacağım tamam sen de bana yaparsın…😂😂😂
Cennetkokulum___ Deletedmom_117 Hayalim içimde hep dışarda uyurken bile şekil şükül de çok oldu modum yüksek kalite ve bol bol fotoğraf çektirdi de bunlardan biri de beklentim yoktu ama beni gınarlar 😅 Ne alakasız bir klavye bu be
Berko SevimliHayaletCasper Hayalim de bir tane daha var onu izliyorum şimdi bir de o var bir tane de ben varım yani ben çok seviyorum ama çok güzel bir şey yani o kadar güzel ki çok seviyorum çok seviyorum 😘 ama o beni sevmiyor çünkü ben onu çok seviyorum böyle böyle gittikçe aynı şeyler çıkıyor ama garip olanı onu şuan izliyordum oğlumu böyle bi denk geldi
Hemsirehilall SevimliHayaletCasper hayalim ben sana dedim ben de seni çok seviyorum aşkım benim ben sana da hayırlı olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bu ne be asıl 😂😂😂
Meryem-u SevimliHayaletCasper hayalim gerçek olacak bir daha da bana bir şey sorma lütfen ya lütfen rica ederim ne demek istediğimi çok güzel anlamışsın çok güzel çok teşekkür ediyorum sana gerçekten seni seviyorum seni seviyorum sana değer verdim ama seni seviyorum sen de bunu bil yeter artık yeter ben senin her şeyini biliyorum sen benim için çok özelsin çok özel ve özelsin Te Allahım yaa 😀😀😀😀
Nurcanben SevimliHayaletCasper hayalim var ama evde misin kanka bak bı uyarsa bu şekilde mi yoksa kalır ve bu ne biçim bir kere de sen bebeğim var o zaman da bir şey olmaz 😂😂
elifinannesi53 SevimliHayaletCasper hayalim gerçek oldu uçan çocuk okula gitti mi var sana ne kadar önemli olduğunu söyledi Bu neee 🤣
Aaayysseee SevimliHayaletCasper hayalim içimde kalmıştı zaten sildim seni çok özledim seni çok seviyorum ama bebekle tatil kabusunuz olmayacak bxjdkkddkksls bu neee
Dondurmalikahve SevimliHayaletCasper Hayalim var ama her yerde olmuyor bazı yerlerde talep edilen doldurulması zorunlu alanlar bölümünde yazan bilgilerin değişmesi halinde bu bilgilerin tamamının veya herhangi biri olarak kabul edilen ve artık bir daha asla kabul edilemez
Zuzum2023 SevimliHayaletCasper hayalim gerçek oldu bir de bu gerçek mi değil miydi bilmiyorum ki ben bu sene çok iyi bir yere gittim ve bu kadar 🧐
Karacahanim SevimliHayaletCasper Hayalim var mi acaba diye düşünüyorum ama bu sefer daha fazla sancim çıktı doktor tekrar nst yapalim doğum başlamış olabilir dedi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍🤣🤣🤣🤣