Zeytin-gozz1 SevimliHayaletCasper hayalim merhaba kızlar var ki o doktor ne kadar pasaklı insanlara yolumuz var mı diye soran bir şey var Ya çok güzel bir oyunmuş bayıldım 😅
beyzacmvrc SevimliHayaletCasper hayalim var mı diye kontrol edin lütfen istediğiniz zaman istediğiniz ürünü yazın ve kışın en iyi fiyat ve kalite kontrol sistemi ile randevu al ömrümü yedin bitirdin bitirdin bitirdin bitirdin Sjdjdjdj kim ömrümü yemiş acaba kocamla da hiç sorunum yoktur 😂😂😂
jap SevimliHayaletCasper hayalim var mı diye düşünüyorum ama ben seni çok seviyorum seni çok seviyorum Ahaha böyle gidiyo
SevimliHayaletCasper Deletedmom_117 happy kids eltinim senin bundan sonra sıkıysa pozitif bi post aç 🤣🤣
Cennetkokulum___ Deletedmom_117 Hayalim içimde hep dışarda uyurken bile şekil şükül de çok oldu modum yüksek kalite ve bol bol fotoğraf çektirdi de bunlardan biri de beklentim yoktu ama beni gınarlar 😅 Ne alakasız bir klavye bu be
adendr SevimliHayaletCasper hayalim var ya onu çok seviyorum ve çok istiyorum ama o beni çok mutlu etti 😂😂😂 bu ne şimdi 😂😂😂
Bsraa0809 SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum ben bu kadar değilim yani bu işi de ben yaparım ben yaparım da sen yaparsın ben yaparım sen de yap sen yaparsın sen de yap tamam ben yaparım ben yapamam sen yap tamam ben yapacağım tamam sen de bana yaparsın…😂😂😂
Berko SevimliHayaletCasper Hayalim de bir tane daha var onu izliyorum şimdi bir de o var bir tane de ben varım yani ben çok seviyorum ama çok güzel bir şey yani o kadar güzel ki çok seviyorum çok seviyorum 😘 ama o beni sevmiyor çünkü ben onu çok seviyorum böyle böyle gittikçe aynı şeyler çıkıyor ama garip olanı onu şuan izliyordum oğlumu böyle bi denk geldi
Hemsirehilall SevimliHayaletCasper hayalim ben sana dedim ben de seni çok seviyorum aşkım benim ben sana da hayırlı olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bu ne be asıl 😂😂😂