damlasuu SevimliHayaletCasper hayalim içimde tekrardan bi umut yeşerdi çok şükür ki Rabbim yüzümüze gülmüş sorunsuz bir şekilde hiç bir sıkıntısı olmadığını söyleyerek yine yüzde asla yağlı boya tablo ve pano ve tabelaları ve şerit… Ayyy noluyo noluyo 😂😂😂
AyseSertan SevimliHayaletCasper hayalim içimde bitti mi yoksa buraya yazılan bir durum mu 😂😂😂😂bu ne ya
123PrensAnnesi123 SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane daha vardı o yüzden bu sene çok güzel oldu ama çok güzel bir dizi oldu 👍🏻
SevimliHayaletCasper Deletedmom_117 ne oyun kalmış ne ingilizce kalmış ne yurt dışı kalmış valla kıskandım kız 😁😁
Zeytin-gozz1 SevimliHayaletCasper hayalim merhaba kızlar var ki o doktor ne kadar pasaklı insanlara yolumuz var mı diye soran bir şey var Ya çok güzel bir oyunmuş bayıldım 😅
beyzacmvrc SevimliHayaletCasper hayalim var mı diye kontrol edin lütfen istediğiniz zaman istediğiniz ürünü yazın ve kışın en iyi fiyat ve kalite kontrol sistemi ile randevu al ömrümü yedin bitirdin bitirdin bitirdin bitirdin Sjdjdjdj kim ömrümü yemiş acaba kocamla da hiç sorunum yoktur 😂😂😂
jap SevimliHayaletCasper hayalim var mı diye düşünüyorum ama ben seni çok seviyorum seni çok seviyorum Ahaha böyle gidiyo
SevimliHayaletCasper Deletedmom_117 happy kids eltinim senin bundan sonra sıkıysa pozitif bi post aç 🤣🤣
Cennetkokulum___ Deletedmom_117 Hayalim içimde hep dışarda uyurken bile şekil şükül de çok oldu modum yüksek kalite ve bol bol fotoğraf çektirdi de bunlardan biri de beklentim yoktu ama beni gınarlar 😅 Ne alakasız bir klavye bu be