Deletedmom_117 SevimliHayaletCasper gelene bastım🤣🤣🤣 giazz sen benim oyunumu kiskandin dimi seni fesat seni🤣🤣🤣
SevimliHayaletCasper Deletedmom_117 ne oyun kalmış ne ingilizce kalmış ne yurt dışı kalmış valla kıskandım kız 😁😁
Sun_mom SevimliHayaletCasper hayalim merhaba hocam nasılsınız merhaba arkadaşlar ben bu kadar para verdik ve can sıkıcı bir durum yok.Ya bizim evin önünde toplanan bir kere daha iyi ki varsınız 😂😂😂
Hakanbuse0 Hayalim var diye gidiyorum çeşmi bülbül yuvası haline gelen ne Soran Yok böyle dans et canım sende iyiki gonderdim de ben de kullanmadım
QueenMommm SevimliHayaletCasper hayalim gerçek olacak ve gerçek bir hayal gerçek bir hayat hayal kırıklığı yaşayacağım bu dünyada en çok istediğim tek bir insan var ve onu da mutlu edeceğim bir hayat var oda var ama sen bunu çok güzel yapıyorsun ben seni mutlu edemiyorum bu ne ayol😂
damlasuu SevimliHayaletCasper hayalim içimde tekrardan bi umut yeşerdi çok şükür ki Rabbim yüzümüze gülmüş sorunsuz bir şekilde hiç bir sıkıntısı olmadığını söyleyerek yine yüzde asla yağlı boya tablo ve pano ve tabelaları ve şerit… Ayyy noluyo noluyo 😂😂😂
AyseSertan SevimliHayaletCasper hayalim içimde bitti mi yoksa buraya yazılan bir durum mu 😂😂😂😂bu ne ya
123PrensAnnesi123 SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane daha vardı o yüzden bu sene çok güzel oldu ama çok güzel bir dizi oldu 👍🏻
Zeytin-gozz1 SevimliHayaletCasper hayalim merhaba kızlar var ki o doktor ne kadar pasaklı insanlara yolumuz var mı diye soran bir şey var Ya çok güzel bir oyunmuş bayıldım 😅