Ayyyssseee SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum ben bu kadar güzel değilim yani bu işi de ben yaparım ben yaparım da sen yaparsın ben yaparım sen de yap 🤪🤪🤪
masallllll Hayalim var ama ben sana çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun aşkım 😍 ben sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum Allah korusun çok tatlı 🥰 aşkım benim seni çok seviyorum hayatım iyi geceler 💤 Sjsjsjs iyimiş ama
Birprensannesi____ SevimliHayaletCasper ne kadar çok şey var mı acaba kime verirsiniz anketinde yüzde yüz yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor ve çok sayıda kişi partiden istifa etti video olmuş ve bu ne biçim bir şey Ahhahah çok iyi 😂🤭👍🏻
Eylul20201 SevimliHayaletCasper hayalim gerçek oldu bir de o kadar güzel 👍 oldu hahahahhaha ay böyle çıkıyo
ElisaMom_ SevimliHayaletCasper Hayalim gerçek dostu görüntü olarak yüklenmedi burda deneyime sahip olduğu için çok üzgünüm😅😅çok saçma oldu yaa
Busramustim SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum ben bu kadar güzel değilim yani bu işi de ben yaparım ben yaparım da sen yaparsın ben yaparım sen de yap 😂😂 gel hayalim iş yapmakmış 😂
ikiaslanannesi SevimliHayaletCasper Hayalim bu arada ben de özledim klip yayınlandı izle kara gözlü aynı babası gibi 🥴🥴🥴
burcui89 Hayalim bu değil ama bu gerçek olacak inşallah sen beni mutlu edeceksin sen beni seveceksin sen benim aşkımsın ben de senin 😍😅
Eymonunannesi SevimliHayaletCasper Hayalim var mı acaba gaz sorunu bitmeye mi başladı ki diye düşünüyorum ama yine de endişe ediyorum ve korkuyorum🤣🤣 Beni anlatan en güzel cümle oldu hayalim gaz sorunun bittiği gün 🤣
Boncuk-anne Hayalim var ama bu kadar güzel ki ben sana bir sır vereceğim nasılsın nasılsın nasılsın 😀 diye gidiyor Sonuçta iyi olmak önemli kötüyse sırrımı veremem 😂
Elisaseleda SevimliHayaletCasper hayalim içimde kaldı çok güzel olmuş ama maşallah sübhanallah kurban olurum sanaa ne zaman gelcen ben de özledim vallaha kafayı yedim daha sonra tekrar deneyiniz ne Zaman geliyor şırıngaya çek iyice karıştırıp servis yapın ne diyor bu klavye yeter bu kadar 😅😅😅
Birdunyabircennetannesi SevimliHayaletCasper Hayalim içimde tuta tuta kafayı yedi gün içinde yola çıkıyor ve yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan açıklamada bulundu Dhdhdjdjskkskslsls Benim hayalimin saçmalıkları
rumeysa_lina SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum ben bu kadar güzel değilim yani bu işi de ben yaparım ben yaparım da sen yaparsın ben yaparım sen de yap sen yaparsın sen de yap tamam ben yaparım ben yapamam sen yap tamam ❤️😂😂😂