Aaayysseee SevimliHayaletCasper hayalim içimde kalmıştı zaten sildim seni çok özledim seni çok seviyorum ama bebekle tatil kabusunuz olmayacak bxjdkkddkksls bu neee
Dondurmalikahve SevimliHayaletCasper Hayalim var ama her yerde olmuyor bazı yerlerde talep edilen doldurulması zorunlu alanlar bölümünde yazan bilgilerin değişmesi halinde bu bilgilerin tamamının veya herhangi biri olarak kabul edilen ve artık bir daha asla kabul edilemez
Zuzum2023 SevimliHayaletCasper hayalim gerçek oldu bir de bu gerçek mi değil miydi bilmiyorum ki ben bu sene çok iyi bir yere gittim ve bu kadar 🧐
Karacahanim SevimliHayaletCasper Hayalim var mi acaba diye düşünüyorum ama bu sefer daha fazla sancim çıktı doktor tekrar nst yapalim doğum başlamış olabilir dedi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍🤣🤣🤣🤣
Hilalprlk SevimliHayaletCasper hayalim gerçek oldu bir kere daha oldu ama çok mutlu oldum çok güzel bir şey bu 😂
gulsumyeter2415 SevimliHayaletCasper hayalim var diyerek bu şekilde söylemiştik büyük oğlumda ama ben yapmadım
Tubatgn SevimliHayaletCasper Hayalim var ya o yüzden sordum sadece anne bebek kadın ürünlerinin satışı yapılmaktadır 😀
haticebagci03 SevimliHayaletCasper hayalim içimde sen de bu arada ben bu oyunu paylaşın ve red kit izle HD ırmak gerçeği açıklıyor mu yoksa niye bu kadar çok şükür ki jdjfugu
Muhammed28 SevimliHayaletCasper hayalim var mı ki acaba şimdi nasıl bir elti ile uğraşacaktımm merhaba ve yumurta merhaba için dedim ama sen bilirsin tabi kii ayy varya bir tane daha var mı ki bu ülkede bir tane daha yok 🤯
Kumsalbebek1 Hayalim gerçek oldu Nusaybin belediye başkanlığı adaylığı başvurusu 🙈😄😄 bu ne be hahahhahahha
Ayyyssseee SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum ben bu kadar güzel değilim yani bu işi de ben yaparım ben yaparım da sen yaparsın ben yaparım sen de yap 🤪🤪🤪
masallllll Hayalim var ama ben sana çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun aşkım 😍 ben sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum Allah korusun çok tatlı 🥰 aşkım benim seni çok seviyorum hayatım iyi geceler 💤 Sjsjsjs iyimiş ama
Birprensannesi____ SevimliHayaletCasper ne kadar çok şey var mı acaba kime verirsiniz anketinde yüzde yüz yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor ve çok sayıda kişi partiden istifa etti video olmuş ve bu ne biçim bir şey Ahhahah çok iyi 😂🤭👍🏻
Eylul20201 SevimliHayaletCasper hayalim gerçek oldu bir de o kadar güzel 👍 oldu hahahahhaha ay böyle çıkıyo
ElisaMom_ SevimliHayaletCasper Hayalim gerçek dostu görüntü olarak yüklenmedi burda deneyime sahip olduğu için çok üzgünüm😅😅çok saçma oldu yaa
Busramustim SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum ben bu kadar güzel değilim yani bu işi de ben yaparım ben yaparım da sen yaparsın ben yaparım sen de yap 😂😂 gel hayalim iş yapmakmış 😂