sultanasyaden annedogalligi Homm bitkiselin ürünü oxi var onunla ıslatiyorum sicak suya mis gibi oluyor üye oldum hemde uyguna alıyorum bilgi ve iletişim için DM falan diyormuşum reklam yapayım 😅😅😅
Dilaradaghan -elizsmom muz lekesi için kosla döküp tencerede lekeli kıyafeti kaynatıyorum kapkara lekeden eser kalmıyor
Dilaradaghan Masal_00 salça lekesini güneş çıkarıyor lekeli çamaşırı yıkayıp güneşin altına koyun eser kalmadığını göreceksiniz
sariaydin annedogalligi the elite Home toz leke çıkarıcı 50derece üzeri tercihen 90 derece sıcak suya gece bu toz basılmış bekletilmiş çamaşırınızı ertesi gün yıkayın daha çıkmayan leke görmedim çitileme de yok
ByzIpk27 KuzyAkn28 bende onu kullanıyordum 3 ay önceki lekeleri bile çıkardı tam bir kurtarıcıydı ama ürün satışı durduruldu şansımıza o yüzden yeni bişiler arıyorum 😅
gmzshn Hilalperi desenli beyaz kıyafetlerin rengini almıyor mu ? Mesela açık renkli kıyafetleride ben beyazlarla atarım rengini açmaz mı
Diva annedogalligi bulaşık makinesi parlatıcı lekeye döküp yıkıyorum sonra kısa ayarda bir turda bebek deterjanı ile yıkıyorum miss