E-a-35 annedogalligi bitkisel ürün hommbitkisel leke çıkarıcısı her lekeyi çıkarıyor bizzat kendim kullanıyorum çocuklu arkadaşlarımda kullanıyor
esra124 annedogalligi merhaba benimde 1,5 yaşında oğlum var aynı şekilde bende muzdariptim bu durumundan oxi onerdi kullanıyorum çok güzel hiç pişman olmazsiniz
batu_26 annedogalligi yorumları okuyorum da yapmayın bebeklerinize bunu doğal Arap sabunu ve ya beyaz sabun sıcak suya basıp azıcık çitiliyorsun Bide size bir öneri lekenin çıkmasını istiyorsanız kesinle durulama yapmacakınız drek Arap sabunuyla ve ya sabunla çitilryip sonra makinaya atın kimyasal yeterince hayatımızın her yerinde
Butterfly22 bengonca leke olan yere sıkıp çitiliyorsun elinde sudan geçirip makineye atıyorsun kendi deterjanıyla
Birdunyabircennetannesi annedogalligi My rabbit Sıcak suya 1 ölçek koyuyorsunuz yarım saat kıyafetleri bekletince hiçbir leke kalmıyor
Aag annedogalligi naturalive marka oksi leke çıkarıcı var ben sulandırıp fıf fus yaptım onu sıkıp yıkıyorum çıkmaz ise deterjanla birlikte de atıyorum ama en iyisi 60 derece yıkama tabi. Sabun tozu +oksi leke çıkarıcı
Efuliim35 E bebekteki çamaşır tozu leke çıkarıcı sıcak suya basıyorum akşamdan sabaha yıkıyorum tertemiz beklemiş çilek lekesi falan hepsi çıkıyor bazen bazıları çıkmıyor e o kadar da olur diyorum ben ama genelde tertemiz oluyor çamaşırlar
Annesininguzelkizi Efuliim35 bütün çamaşırlarım ozon dökmüş gibi oldu benmi kullanamadım nasıl kullanıyorsunuz önce suylamı karıştırıyorsunuz