annedogalligi Selamlar, Gerçekten lekeleri çıkartabilen ürün öneriniz var mı? Yemek lekeleri bir türlü çıkmıyor.
Butterfly22 annedogalligi porçözün leke çıkarıcısı var çok güzel bende denemek amaçlı almıştım her yerde kullanıyorsun
yonca03 annedogalligi dun acmislardi boyle bir post e bebek ve the elite home leke cikaricisini yazmislar bende denicem sizede fikir olsun 🤣
gergo annedogalligi ben homm un oxi sini kullanoyorum kızımın kakalı zıbınları bile lekesiz oluyı. Birde leke çıkarıcı spreyi var hemen sık sil misssssss
bengonca Butterfly22 bebeklerde porçöz mü kullanacaksınız. Yapmayın kurban olayım doğal içerikli ürün kullanmak gerekiyor. Tabi sizin çocuğunuz ben bişe diyemem isterseniz çamaşır suyu kullanın beni ilgilendirmez ama doğal içerikli ürünler bebeklerimiz için en doğrusu ☹️
Butterfly22 bengonca leke olan yere sıkıp çitiliyorsun elinde sudan geçirip makineye atıyorsun kendi deterjanıyla
annedogalligi bengonca sarmaliklahana ben geçen sene denemiştim çok beğenmedim belki de ben kullanamadım
Beybigirll yonca03 ikisini de kullanıyorum ve cidden pişman olmazsınız halima dökülen vişne suyu lekesinden eser birakmadi the elite home beklemiş lekelerde the elithome taze yeni lekeleri ebebek leke çıkarıcı da hallediyor ama onun cikaramadiklari the elite Home kesin çıkarıyor
sarmaliklahana annedogalligi bu ara herkes de e bbeek toz leke cıkarıcı görüyorum vıdeo falan ceken ler var. Bende aldım bakalım denicem. Eski kalmış lekeleri bile cıkarıyor us 1 gece suda bekletip makineye atıyorsunuz her lekeyi cıkarıyormus eger begenırsem stok yaparım suan 500 ml 70 TL falan
KuzyAkn28 annedogalligi dilan polat in leke çıkarıcısi harika. Bende arkadasimdan gördüm aldim. Beklemiş lekeyi bile çıkarıyor.
Nisann0601 KuzyAkn28 evet bende onu kullaniyorum. Makineye atmadan lekenin uzerine skip citiliyorum tertemiz cikiyor.
ByzIpk27 KuzyAkn28 bende onu kullanıyordum 3 ay önceki lekeleri bile çıkardı tam bir kurtarıcıydı ama ürün satışı durduruldu şansımıza o yüzden yeni bişiler arıyorum 😅
Dilaradaghan -elizsmom muz lekesi için kosla döküp tencerede lekeli kıyafeti kaynatıyorum kapkara lekeden eser kalmıyor
E-a-35 annedogalligi bitkisel ürün hommbitkisel leke çıkarıcısı her lekeyi çıkarıyor bizzat kendim kullanıyorum çocuklu arkadaşlarımda kullanıyor