sarmaliklahana annedogalligi toz olanı mı denediniz. 1 gece sıcak suda bekletiyorlar sonr makineye atıyorlar cıkıyor. Videolar hep öyle. Sıvı olanı bemde aldım öyle vaaoov değil idare eder
Sadiyekrc annedogalligi e bebek toz leke çıkarıcısı ( çamaşır suyu tozu) diyede geçiyor ismine aldanmayın renklilerdede kullanılıyoe hiç renk soldurmadı. Sıcak suda eritip çamaşırları bir gece bekletin içinde sabaha lekeden eser yok🤌
defnee7_ annedogalligi minies kullanıyorum deterjan kaka lekesi falan olursa önceden miniesle çitiliyorum mis gibi oluyor
Annesininguzelkizi Efuliim35 bütün çamaşırlarım ozon dökmüş gibi oldu benmi kullanamadım nasıl kullanıyorsunuz önce suylamı karıştırıyorsunuz
Efuliim35 Annesininguzelkizi Tozu döküyorum üstüne kaynar su sonra da karıştırıyorum iyice eriyene kadar sonra da çamaşırları basıyorum ama üstünü geçecek kadar su ekliyorum suyun üstüne çıkmasın çamaşırlar diye de bi ağırlık koyuyorum bazen 🫠 Koyu renklilerde hafif bir solma yıpranma oluyor ama ben bunu gözlemledim ama leke çıksın da varsın yıpransın zaten mevsimlik giyebiliyor kıyafetlerini diye dert etmiyorum BetulDefnee
Sevde25 annedogalligi domol toz diyorum başka bişey demiyorum 1 haftalık beklemiş kiri bile bembeyaz yapıyor harikaa
Barlas18 annedogalligi tüm leke çıkarıcılar inanın giysilerde kimyasallarını bırakıyor kullanmayın, ben beyaz katı sabunla çitileyip bir gece suda bekletiyorum ertesi gün yıkıyorum hiç leke kalmıyor
sultanasyaden annedogalligi Homm bitkiselin ürünü oxi var onunla ıslatiyorum sicak suya mis gibi oluyor üye oldum hemde uyguna alıyorum bilgi ve iletişim için DM falan diyormuşum reklam yapayım 😅😅😅
Dilaradaghan -elizsmom muz lekesi için kosla döküp tencerede lekeli kıyafeti kaynatıyorum kapkara lekeden eser kalmıyor
Dilaradaghan Masal_00 salça lekesini güneş çıkarıyor lekeli çamaşırı yıkayıp güneşin altına koyun eser kalmadığını göreceksiniz
sariaydin annedogalligi the elite Home toz leke çıkarıcı 50derece üzeri tercihen 90 derece sıcak suya gece bu toz basılmış bekletilmiş çamaşırınızı ertesi gün yıkayın daha çıkmayan leke görmedim çitileme de yok
ByzIpk27 KuzyAkn28 bende onu kullanıyordum 3 ay önceki lekeleri bile çıkardı tam bir kurtarıcıydı ama ürün satışı durduruldu şansımıza o yüzden yeni bişiler arıyorum 😅