Ebby Kilo alamayanlar ve veremeyenler TSH T3 T4 bakılması lazım tiroid açısından.. Devlet hastanesinden Dahiliye, özelse endokrinolojiden randevu almanız lazım.
expectopatronum Laydaren ben de 1.60’ım ve şu an 47 kiloyum ama ona rağmen sezaryen göbeği ve hamilelikte genişleyen basenler canımı sıkıyor 😅
Laydaren expectopatronum Ben de şimdi 45 kiloyum, kendime tek hedef 48 koyuyorum. O sezaryen göbeği için bırak kilo almak için yemek yemeyi kendimi spor egzersiz diye yiyorum 😂
Evlatlarim52 aaayazgc bende öyle biliyorum doktorda dedi bebeğin üç dört aylık olsun kullan ama korkuyorum
Lalinn ferideasya29 bir diyetisyenle görüşün bence diyetisyenler sadece zayıflamak için değil doğru ve sağlıklı kilo almanız için de hizmet veriyorlar hem tahlillerinizi de yaptırırsınız neden bu kadar zayıflıyorsunuz diye
Gizemlianne_ sevo05 gerçekten 48 den şuanda 57.5 geldim ben bile şaşırdım ilk defa bu kilodagim hayatım boyunca tabi ki etki etti özellikle oncihaz biorezons diye bişey
sevo05 Gizemlianne_ Aaa çok iyi bende araştırayım. Bahsettiğiniz cihaz kilo verme için değil miydi? 🤔