tuanamoms_07 ferideasya29 bence kilonuzdan kaynaklı değil kan değerlerinizden kaynaklı halsiz ve bitkinsiniz çünkü çok daha zayıf insanlar var ki ben doğumdan önce 165 45 kg idim çok enerjiktim. Şuan 165 50 kg yine çok enerjiğim. Bi kan testi yaptırıp uygun ilaçları kullanmanız kilo almanızdan daha çok işe yarar bence
enercisizkaldimanne Eylul07_ valla ben şok ilk kez kilo almak için post gördüm 😄 167 59 kiloyum bekarlık kilomu geri istiyorum 55 😥
Melegim_19 ferideasya29 aynı dertten şikayetcğim yıllardır hamilelikte aldığım kiloları çok kısa sürede verdim.hızlı kilo keybetmeye başladım.şüphe duyup tahlil verdim tiroidlerim tavan yapmış yorgunluk halsizlik bacak ağrısı kilo kaybı belirtileri vardı.oldum olası kilo alamam ama daha önce değerlerim normal di şu an hepsi yüksek triotler kaynaklı kilo kaybı yaşanıyor değerlerinize bi baktırın
benuykukadiniyimm ferideasya29 bende aynıyım 45 kiloyum Şuan iştahım gitti bikere daha yiyemiyorum midem almıyor stresli bir dönem geçirdim ondan beri toparlayamadım. İştahım olsa yiyip kilo alacağım ama oda yok kilo aldırıcı ilaç bulsam direk alacağım artık yemeyle çünkü başaramayacağım gibi
Ebby Kilo alamayanlar ve veremeyenler TSH T3 T4 bakılması lazım tiroid açısından.. Devlet hastanesinden Dahiliye, özelse endokrinolojiden randevu almanız lazım.
expectopatronum Laydaren ben de 1.60’ım ve şu an 47 kiloyum ama ona rağmen sezaryen göbeği ve hamilelikte genişleyen basenler canımı sıkıyor 😅
Laydaren expectopatronum Ben de şimdi 45 kiloyum, kendime tek hedef 48 koyuyorum. O sezaryen göbeği için bırak kilo almak için yemek yemeyi kendimi spor egzersiz diye yiyorum 😂
Evlatlarim52 aaayazgc bende öyle biliyorum doktorda dedi bebeğin üç dört aylık olsun kullan ama korkuyorum
Lalinn ferideasya29 bir diyetisyenle görüşün bence diyetisyenler sadece zayıflamak için değil doğru ve sağlıklı kilo almanız için de hizmet veriyorlar hem tahlillerinizi de yaptırırsınız neden bu kadar zayıflıyorsunuz diye