BurcuKucuk NareDefne adını duymuştum ama saç uzatmada etkisi olduğunu hiç bilmiyordum çok teşekkür ederim 🥰🌺
BurcuKucuk asude01 evet biraz da o rahatlatıyor içimi çok teşekkür ederim değerli vaktinden bana da ayırdığın için 🌺
BurcuKucuk NareDefne gratislerde varmış bugün çıkıp bakayım. Çoook teşekkür ederim Allah razı olsun 🥹
NareDefne BurcuKucuk Ne demek ☺️ bence kuaförlere de sorun yardımcı olabilirler , ben keratin bakımı yaptırdım hem saçların kabarması gidiyor hemde daha sağlıklı uzuyor
BurcuKucuk Deletedmom_112 yaaa çok teşekkür ederim 🙈 ben de yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum çok uzun zaman oldu böyle kısa saç kullanmayalı🙈
NareDefne BurcuKucuk Yuh benim saçlarım senden daha uzun 1,5 yani insanlarda kim ne tutturursa olmuş resmen
BurcuKucuk NareDefne evet maalesef öyle 🙈 sebep olarak da ürünlerini özel olarak Amerika’dan getirttiğini gösteriyor 🙈
NareDefne BurcuKucuk Ya Amerika’nın herşeyi çok düzgün diye birşey mi var bi Adidas Nike gibi orijinal birşey mi sanki ahahaha başka birini bul bacım sen çok sıkıntılı bu bazı kuaförler çok fazla istiyor çünkü
Asil_momm İsmi sanırım revox tu arkadaşım düzenli kullandı saçları hem uzadı hemde gürleşti bayağı işe yaramıştı yani