asude01 BurcuKucuk yapar mısınız bilmiyorum ama soğan suyu da çok iyi hem besliyor hemde uzatıyor . Çam terabenti de alın oda çok etkili. Doğal zeytin yağı varsa onu da kullanabilirsiniz ☺
FerideDeniz BurcuKucuk bı şey dicem, bence çok yakışmış. Saç boyunuz da renginiz de gayet güzel. 😀 ben d hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Hem sağlıklı hale getiriyor hem uzatıyor saçımı.
BurcuKucuk FerideDeniz çok teşekkür ederim bakalım uzayana kadar inşallah ben de alışabilirim 🥹 yarın ben en iyisi aktara gideyim yazdıklarınızı alayım biraz daha hızlı uzatmaya çalışayım 🥹
Duyulurum BurcuKucuk emzirmiyorsanız badem yağına bemix bepanten evigen (eczaneden) ampullerden birer tane karıştırıp saç maskesi yapin, en az bir saat dursun, 4-5 saat daha iyi olur tabii. Haftada bir gün yapın bunu. Hem bakım yapıyor hem uzatıyor
FerideDeniz Duyulurum bu yazdıklarınız vitamin değil mi? Niye emzirmiyorsaniz diye yazdınız acaba? Evigen E vitamini diye biliyorum. Sampuanima katiyordum ben bir ara.
Duyulurum FerideDeniz evet evigen e vitamini, saça tırnağa iyi gelir. Emin olmadığım bir konu, emzirme durumu da hassas bir konu o yüzden emzirmiyorsanız dedim. Doktor veya eczacıya sormak lazım
BurcuKucuk asude01 çam terabenti duymuştum sanırım 🥹 valla şu an sarımsak ye deseniz yerim değil ki soğan suyu 🤣
asude01 BurcuKucuk 😂 arkadaşım da sizin gibi ya saçına mayonez sürmüştü işe yarıyor mu bilmiyorum ama
Alyamoms1 BurcuKucuk bir şampuan var baya uzatıyor saçı onu kullanabilirsiniz instagramdan ollaluna yazıp bakın isterseniz kendim kullandım ve 20-30 gün içindeki uzamayı bile çok net gördüm zaten yorumlarda da var baya kullanıp paylaşan
Alyamoms1 BurcuKucuk rica ederim kuzum benimde saçlarım yandı uzatmaya çalışıyorum biraz pahalı bir şampuan ama kesinlikle işe yarıyor