BurcuKucuk İyi akşamlar anneler 🌺 bugün uçlarından kes dediğim kuaförümün belimde olan saçlarımı omuzlarıma kadar kesmesi sonucu sizden acil hızlı saç uzatma fikirleri istiyorum 🥹 en son 10-11 yıl önce bu kadar kısa saç kullanmıştım ve hiç alışamıyorum 🥹
asude01 BurcuKucuk Badem yağı Hindistan cevizi yağı Bu ikisini karıştırın ve duştan önce sürün 30-45 dakika beklese yeterli Bende kullanıyorum çok iyi geldi uzatıyor ☺
BurcuKucuk ISILTAN çok teşekkür ederim 🥹 şampuana mı koyayım badem yağını yoksa direkt saça mı uygulanacak?
ISILTAN BurcuKucuk Saçınıza sürmeniz daha iyi . Normal serum gibi sürün saçlarınıza toplayın 1 saat kalsın öyle sonra yıkanırsınız ben yıkanmadan 1 saat önce yapıyorum :)
Yagmur_24 BurcuKucuk yok şampuana çam terebenti koyun 20 damla falan ama size en iyi saç uzatma yöntemi ne söyleyim mi moral evet yanlış duymadınız moral tecrübe ile sAbit.. bir de trendyolda “dabur amla” var adı bu arapların saç uzatma yağı diyolar ben kullanıyorum aktif olarak bir de bu aaçı deneyin üzülmeyin maş yapın düzleştirin örün sağlı sollu eminim çok çıtır durmuştur sıkmayın saç için canınızı ya
BurcuKucuk ISILTAN yarın hemen gidip badem yağı alıp başlıyorum 🙈 kusura bakmayın çok soru soruyorum ama her gün mü kullanayım yoksa haftada birkaç kez yeterli olacak mıdır?
ISILTAN BurcuKucuk Ay yapmayın ahahahahah yanmamış en azından öyle düşünün benim saçlarım düğün öncesi yanmıştı ben ne yapsaydım intihar mı etseydim ahahahahaha
ISILTAN BurcuKucuk Topuz yapın tel toka ile en iyisi öyle oluyor göz görmeyince gönül katlanıyor ahahahaha
BurcuKucuk ISILTAN 🥹 belimde olan sarı saçlarım gitti yerine kime ait olduğunu bilmediğim bu saçlar geldi 😭
ISILTAN BurcuKucuk Enseden topuz yapmayı deneyin :) Üzülmeyin uzayacaktır :) Yansa daha kötü emin olun :)
FerideDeniz BurcuKucuk bı şey dicem, bence çok yakışmış. Saç boyunuz da renginiz de gayet güzel. 😀 ben d hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Hem sağlıklı hale getiriyor hem uzatıyor saçımı.