Sontvbukucu Nrgngr hic ekran aklima gelmedi 2 sene boyunca. Zaten kendimiz de cok izlemezdik. Simdi kendimiz de 0 ekran olduk tv konusunda. Bi telefon var iste o uyurken acip bakıyoruz. Biz de yavas yavaş yapıyoruz. Derin temizliği gunlere yayıyoruz. 1 gunde komple çamaşır yikayip asiyoruz. Onlari yerlestirmesi 1 hafta suruyor. Bazen full çamaşır sepetinden giyiniyoruz dolaba girmiyor bile 😂 ama kafam rahat mis gibi. Evimiz pis degl camasirimiz temiz 2 cesit yemek de yapıyoruz daha ne isteyelim.
__brna__ Sontvbukucu Yanlis anlamazsaniz neden bu kadar kendinizi hirpaliyorsunuz. Bende izletmiyorum her işi bebegimle yapıyorum ama açan kiisiyide linclemek yerine yardımcı olmak daha doğru olmaz mı. Hepimiz elimizden geldiğince hem hayatımızı hemde bebeklerimizi mutlu ve güzel şekilde idame ettirmeye çalışıyoruz. Biraz daha yapıcı usluplarla destek olursak herşeyin üstesinden gelebilicegimize inaniyorum güzel anne 🌸
Birdunyabircennetannesi barbunyalikek Eeee izletiyormuşsunuz zaten İzletmeyin desek izletmeyecek misiniz? Zararlı olduğunu biliyorsunuz ve izletme kararı almışsınız bize sormanıza gerek yok🤷 Bende açıyorum her gün değil en fazla yarım saat 28 aylık oğlum ama her gün açmıyorum dediğim gibi 🤷
Haffuse Sontvbukucu ayni, benim kizim da cok hareketli. Ve tam olatak bahsettigin gibiyiz biz de. Ekransiz hayat yasamak isteyen anne, her kosulda bunu yapabilir. Gelip de buralara yok isim, yok yemegim, yok vijdan azabim falan demesin, inandirici olmuyor.
Aslicamm barbunyalikek şu mecburiyet konusunu bi türlü anlayamıyorum nasıl bi mecburiyet olabilir bilmiyorum ama izletiyosaniz bile YouTube karşısında başıboş bırakmayın izledigi şey kontrolünüz altında olsun
KLbRaa barbunyalikek söylüceklerimden sonra muhtemelen çok linç yicem ama… bende izletiyorum. Saatlerce değil tabiki de işlerimi görecek kadar. Gelişiminde şuanlık bir sıkıntı yok inşallah da olmaz evet bende vicdan azabı çekiyorum ama bazen gerçekten mecbur kalıyoruz. Oğlum bazı geceler uyumadığında sabah erken kalkıyor ve ben haliyle çok uykusuz kalıyorum en azından bi 20 dakika daha fazla uyuyabilmek için izletiyorum maalesef. Yada gün içerisinde işlerim çok biriktiğinde yine açıyorum maalesef.
Hanzadeeee Ya ahkam kesmek kolay. Herkesin bebeği aynı değil her annenin psikolojisi de aynı değil. Yemek yemiyor benim kizim . Ağzını kilitliyor ne yapsam yapsak asla açmıyor. Ta ki telefondan bir çocuk videosu açana kadar. Çocuk yemek yemesin aç kalsın ama o ekranı açmayın diyor uzmanlar evet. Ama ne yaptıysam olmuyorsa ne yapacağım? Çocuğu açlığa mi bırakayım? Yemek yeme sürecinde açıyorum mecbur kalarak. Ahkam kesmeyin beraber temizlik yapıyorlarmis falan her bebek aynı degil. Şanslı değil her anne.
Sontvbukucu Hanzadeeee beraber temizlik yapıyorlarmis falan Siz beraber temizlik yapilan bebeklerin cok uslu soz dinleyen sesi solugu cikmayan sakin bebekler falan mi oldugunu saniyorsunuz ?
Birdunyabircennetannesi Hanzadeeee Evet aç bırakacaksınız Ben öyle yapıyorum Aç bırakıyorum Acıkınca yiyor Bir insan kaç gün aç yaşar? Ve ayrıyetten oğlumla temizlik yapıyoruz 1 saatte süpürdüğüm evi 2 saatte süpürüyorum kaç kez aç kapa oyun yapıyor Siz uslu çocuk uslu bebek mi var sanıyorsunuz?
Beril4226 Hanzadeeee Benim bebeğimde aynı yemiyor ama ne olursa olsun açmıyorum o illaki yiyor sonunda .Gerçekten çok zorlaniyorsaniz yemek konusunda doktora danışın lütfen
Hanzadeeee Sontvbukucu hayır tabiki ama en azından idare edilebilir bebekler olduğunu düşünüyorum. Gece gündüz haftalardir uğraşıyorum bir lokma yemiyor. Telefondan videoya dalınca bilinçsizce yiyor. Evet hiç ama hiç istemediğim bir durum evet sakıncalı. Ama son çare yaptığım bir şey. Yaşayan bilir.
Beril4226 Mommi2 Ben acmiyorum.Corbami kaynatirken yanimda olur beraber yaparız hee şeyi.Direnebildigim kadar direnecem bebeğim icin
Mommi2 Beril4226 tebrikler en mukemmel anne sensin,tek cocuk sanirim ? Umarim bu kararliliginiz ikinci ucuncu cocukta da devam eder zira buyuk konusmayin derim hayatin sillesini yiyebilirsiniz 😂
Tugce0142 barbunyalikek offf bende izletmem diyordum ama mecbur kalıyorum bazen tuvalete bile gidemiyorum su bile içemiyorum büyük konuşmamak lazımmış onu anladım
Sontvbukucu Birdunyabircennetannesi kez aç kapa oyun yapıyor Cinnet gecirme sebebi resmen ya bi bizimki yapiyor saniyordum 😂😂😂😂 1 metre yeri supuremeden süpürge kapaniyor sonra ayni dongu devam jfjsja
Ayrgulkr barbunyalikek canım siyah ekran cocuk sarkıları yazdığında siyah ekrandan müzik calıyor öyle alabilirsin
Sontvbukucu Hanzadeeee yok sizin video ile yemek yedirmenize takilmadim ben zaten. Ama idare edilebilir demenize takildim. Cunku edilebilir degil gercekten. Yoksa yeme konusunda sizin tercihiniz bisey diyemem. Ben ac kalmasini tercih ederim veya baska bir yontem bulurum siz etmezsiniz video ile yedirirsiniz onun dışında ekran izletmiyorsunuzdur hepsi benim icin ok. Sadece o bebekler de dusundugunuz gibi değil yani kendi adima cok net konusabilirim oglum zor bi cocuk. Ama yapiliyor yapıyoruz bi şekilde. Onun ruh haline gore planliyorum.
gececimon barbunyalikek valla günlük 30 dk izliyor YouTube çünkü evde iş yaptırmıyor asla ya arkamdan pat diye çıkıyor, ya da paçama yapışıp ağlıyor, en azından evin dağınık yerlerini toplayıp bir süpürge açmamı sağlıyor
Birdunyabircennetannesi Sontvbukucu Bir ara bende süpürcem diyordu. Eline veriyordum sonuç borunun bir parçası kırıldı iyi de oldu oğluma yaradı onunla o süpürüyor Bende yeni boru aldım onunla süpürüyorum Hiçbir zaman temizlik yemek yapmak için TV açmadım TV izletmiyor değilim 28 aylık oğlum Ama her gün veya bir iş için açmıyorum Bazen gerçekten nefes alamayacak duruma geliyorum gerçekten boğuluyor gibi hissediyorum ve oğluma kızmamak için yarım saat açıyorum Ama onda bile çok izledi diyorum Her gün açıp ve saatlerce izleten anneleri asla anlamıyorum Hele bi nankör ev işleri uğruna açanlara aşırı kızıyorum Ve birde böyle saçma sapan yok işte herkes şanslı değil bazı çocuklar çok zormuşmuşmuş Sen gel oğlumu gör bi Oğlumla yaşasa heralde 7/24 açar hanımefendi