Mommi2 barbunyalikek acmayan var mi cidden ? Varsa bu milyon kere izlenen videolari kim izliyor ya 😂 abartmamak sartiyla ufak tefek bir corba kaynatana kadar izlese ne olacak bir ev supurune kadar caninizi hersey icin sikmayin ya hayat zaten yeterince zor
Melis1706 Mommi2 evet var :) niye acmiyoruz denilince bunu inanamiyorsunuz bunu bir basari olarak gormuyoruz ama cozum uretmek.bizim elimizde yoksa video acip herkes onune koyar bu zaten en kolayi onemli olan ona algilari acikken beyinleri piril pirilken verimli seyler verebilmek degil mi
Sontvbukucu Mommi2 evet var buna neden bu kadar sasiriyorsunuz. Su an oglum uyuyor ve tv miz kapali. Zaten biz de izlemiyoruz. Bunda tuhaf olan ne ? Tv nefes almak gibi hayati bir ihtiyac mi ?
Beril4226 Mommi2 Ben acmiyorum.Corbami kaynatirken yanimda olur beraber yaparız hee şeyi.Direnebildigim kadar direnecem bebeğim icin
Nrgngr barbunyalikek yine bir TV postu arkadaşlar hem vicdan azabı cekiyorsunuz hem buraya soruyorsunuz zaten izlememesi gerek . Kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz ama zarar zarardır. Az veya çok farkeder mi ??
Nrgngr Sontvbukucu ayy inan bende beraber yapıyorum temizlik 1 günde bitecekse benim 2 hafta sürdü hala da bitmeyen yerler var şimdi yapacağım evet çok zor ama insan vicdan yapıyor ekran karşısına koyunca . İş kalsın diyoruz gerekirse 😪
Sontvbukucu Nrgngr hic ekran aklima gelmedi 2 sene boyunca. Zaten kendimiz de cok izlemezdik. Simdi kendimiz de 0 ekran olduk tv konusunda. Bi telefon var iste o uyurken acip bakıyoruz. Biz de yavas yavaş yapıyoruz. Derin temizliği gunlere yayıyoruz. 1 gunde komple çamaşır yikayip asiyoruz. Onlari yerlestirmesi 1 hafta suruyor. Bazen full çamaşır sepetinden giyiniyoruz dolaba girmiyor bile 😂 ama kafam rahat mis gibi. Evimiz pis degl camasirimiz temiz 2 cesit yemek de yapıyoruz daha ne isteyelim.
DunyamMavi barbunyalikek bebekle iş yapabilmemin başka bir ton yolu varken çocuğa zararı olduğunu bile bile yapıyorsan ne diyelim biz sana
Rosa0105 barbunyalikek Ekran konusunda her zaman şu örneği vermişimdir. Çocuğunuz hastalandığında doktorun önerdiği ilaçları ve tavsiyelerini uyguluyorsunuz neden çünkü o doktor sizden benden iyi bilir değil mi? Peki doktorlar ekran konusunda da en az 3 yaşa kadar sıfır ekran diyor bakın uzman-doktor söylüyor bunu neden uygulamıyorsunuz?? Çocuğunuz nasıl ki cereyanda uyursa hasta olacağını bilirsiniz temkinli olursunuz peki ekranda neden bu temkin yok. Çocuğunuzu kendi ellerinizle hasta etmeyin lütfen. Benimde kızım var 27 aylık temizlik yaparken eline bez veririm yardımcı olur bana oyuncak süpürgesi ile süpürür evi onun sizin bir parçanız olduğunu unutmayın ve hayatınızda attığınız her adımın da parçası yapın. Sevgiyle 🌺
Masha_ barbunyalikek İnanın maksadım sizi eleştirmek yargılamak değil fakat gerçekten işleriniz çocuğunuzdan önemli benim kızım bana kan kusturacak hatta o kadar hareketli olduğu için biryere gidemiyorum bile ama asla açmıyorum tv yi gerçekten minik kuşa vereceğiniz zararı bir ömür çekecek bırakın birkac sene eviniz kirli olsun yani sonuçta canımız feda çocuklar zehirleniyor yani ne diyebilirim ki daha çok çok zararlı sonradan acısı çıkıyor maalesef amacim sizi kirmak değil uyarmak sevgiler 🌺
__brna__ Sontvbukucu Yanlis anlamazsaniz neden bu kadar kendinizi hirpaliyorsunuz. Bende izletmiyorum her işi bebegimle yapıyorum ama açan kiisiyide linclemek yerine yardımcı olmak daha doğru olmaz mı. Hepimiz elimizden geldiğince hem hayatımızı hemde bebeklerimizi mutlu ve güzel şekilde idame ettirmeye çalışıyoruz. Biraz daha yapıcı usluplarla destek olursak herşeyin üstesinden gelebilicegimize inaniyorum güzel anne 🌸
Birdunyabircennetannesi barbunyalikek Eeee izletiyormuşsunuz zaten İzletmeyin desek izletmeyecek misiniz? Zararlı olduğunu biliyorsunuz ve izletme kararı almışsınız bize sormanıza gerek yok🤷 Bende açıyorum her gün değil en fazla yarım saat 28 aylık oğlum ama her gün açmıyorum dediğim gibi 🤷
Haffuse Sontvbukucu ayni, benim kizim da cok hareketli. Ve tam olatak bahsettigin gibiyiz biz de. Ekransiz hayat yasamak isteyen anne, her kosulda bunu yapabilir. Gelip de buralara yok isim, yok yemegim, yok vijdan azabim falan demesin, inandirici olmuyor.
Aslicamm barbunyalikek şu mecburiyet konusunu bi türlü anlayamıyorum nasıl bi mecburiyet olabilir bilmiyorum ama izletiyosaniz bile YouTube karşısında başıboş bırakmayın izledigi şey kontrolünüz altında olsun
KLbRaa barbunyalikek söylüceklerimden sonra muhtemelen çok linç yicem ama… bende izletiyorum. Saatlerce değil tabiki de işlerimi görecek kadar. Gelişiminde şuanlık bir sıkıntı yok inşallah da olmaz evet bende vicdan azabı çekiyorum ama bazen gerçekten mecbur kalıyoruz. Oğlum bazı geceler uyumadığında sabah erken kalkıyor ve ben haliyle çok uykusuz kalıyorum en azından bi 20 dakika daha fazla uyuyabilmek için izletiyorum maalesef. Yada gün içerisinde işlerim çok biriktiğinde yine açıyorum maalesef.
Hanzadeeee Ya ahkam kesmek kolay. Herkesin bebeği aynı değil her annenin psikolojisi de aynı değil. Yemek yemiyor benim kizim . Ağzını kilitliyor ne yapsam yapsak asla açmıyor. Ta ki telefondan bir çocuk videosu açana kadar. Çocuk yemek yemesin aç kalsın ama o ekranı açmayın diyor uzmanlar evet. Ama ne yaptıysam olmuyorsa ne yapacağım? Çocuğu açlığa mi bırakayım? Yemek yeme sürecinde açıyorum mecbur kalarak. Ahkam kesmeyin beraber temizlik yapıyorlarmis falan her bebek aynı degil. Şanslı değil her anne.
Sontvbukucu Hanzadeeee beraber temizlik yapıyorlarmis falan Siz beraber temizlik yapilan bebeklerin cok uslu soz dinleyen sesi solugu cikmayan sakin bebekler falan mi oldugunu saniyorsunuz ?
Birdunyabircennetannesi Hanzadeeee Evet aç bırakacaksınız Ben öyle yapıyorum Aç bırakıyorum Acıkınca yiyor Bir insan kaç gün aç yaşar? Ve ayrıyetten oğlumla temizlik yapıyoruz 1 saatte süpürdüğüm evi 2 saatte süpürüyorum kaç kez aç kapa oyun yapıyor Siz uslu çocuk uslu bebek mi var sanıyorsunuz?
Beril4226 Hanzadeeee Benim bebeğimde aynı yemiyor ama ne olursa olsun açmıyorum o illaki yiyor sonunda .Gerçekten çok zorlaniyorsaniz yemek konusunda doktora danışın lütfen
Hanzadeeee Sontvbukucu hayır tabiki ama en azından idare edilebilir bebekler olduğunu düşünüyorum. Gece gündüz haftalardir uğraşıyorum bir lokma yemiyor. Telefondan videoya dalınca bilinçsizce yiyor. Evet hiç ama hiç istemediğim bir durum evet sakıncalı. Ama son çare yaptığım bir şey. Yaşayan bilir.
Mommi2 Beril4226 tebrikler en mukemmel anne sensin,tek cocuk sanirim ? Umarim bu kararliliginiz ikinci ucuncu cocukta da devam eder zira buyuk konusmayin derim hayatin sillesini yiyebilirsiniz 😂
Tugce0142 barbunyalikek offf bende izletmem diyordum ama mecbur kalıyorum bazen tuvalete bile gidemiyorum su bile içemiyorum büyük konuşmamak lazımmış onu anladım