Svartbabe Birberenannesi tamam kaç saat açlık yapacağız? Gün içinde iki beslenme oluyor ara öğün yoktu değil mi
Birberenannesi Svartbabe ben 11de kahvaltı akşam 6da da akşam yemeği düşünüyorum. Aralarda yiyebilirsin çok abartmadan istediğin şeyi yiyorsun öyle katı kuralları yok. Sadece saatlere uyman gerekiyor işe yaraması için o kadar. 7de kapatıcam ben o saatten sonra da sadece sıvı tüketebilirsin şekersiz.
gamzesameturkoz Birberenannesi hamile kaldığımda 60 kiloydum 90 la doğuma gittim doğumdan sonra 72 düştüm sonra tekrar 80 e çıktım 10 gündür diyet ve spor yapıyorum 3 kilo verdim. Bebeğim 5 ay 6 günlük.
pitircik2019 Birberenannesi mesela makarna , pirinç pilavı yemiyorsunuz. Makarnayı tam buğday yiyebilirsiniz. Şekersiz 21 gün diye Instagram da çok sayfa var , biraz incelemenizi tavsiye ederim. ☺️
Boncuk-anne Birberenannesi ben bu hafta başladım 6. Günüm. aralıklı oruç değil yaptığım ama benziyor. Burdan yazışarak devam ederseniz bende size katılmak isterim.
Birberenannesi Boncuk-anne tabi çok güzel olur hem birbirimizi motive ederiz. Ben çok kararlıyım ya inşallah başarırız
Tubasahra Birberenannesi Yav ben de hafta da bir basliyorum da sonra elime ne gecerse ama dokulmesin aman atilmasin deyip yiyorum 🙈😂😂Bi beceremedim
Birberenannesi Tubasahra evet ben de öyle yapıyorum hele de çikolata falan görünce dayanamıyorum o yüzden aralıklı oruç yapmak istiyorum zaten. Kesin sınırları yok şunu yeme bunu yeme diye. Sadece saatlere dikkat edip istediğini yiyebiliyorsun tabii çok abartmadan tam benlik.
Tubasahra Birberenannesi Evet sslinda tam da benlikte iste mesela 12 de kahvalti yaptim.Sonra hic unutuyorum birsey atiyorum agzima mutlaka ya da gece ev de calisiyorum tatli yapiyorum bi meyve bi cikolata atiyorum agzima 😬😬😬
EcemNazz Birberenannesi sabah kahvaltı mesela 12 , veya 1 de yapılsa , akşam yemeği de en geç yedi en erken 6 da yesek , ara öğünde sağlıklı atıştırmalık yapsak yoğurt kefir meyve veya biraz kuru yemiş yeşil çay yada maden suyu gibi 🌷
Birberenannesi EcemNazz evet hepsine tamam ama ben 12 1e kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. İlk etapta 11de kahvaltı yapayım ben alıştıkça 12ye çekerim diyorum.
Ertugrulsena Birberenannesi bende başlamak istiyorum en az 20 kilo vermem lazım, destek olursa katılırım. Daha önce aralıklk oruçla 14 kilo verdim ama şuan iştahım o kadar açık ki 🥺
Birberenannesi Ertugrulsena ay çok vermişsin ne güzel ya benim 20 den de çok vermem lazım inşallah veririz. Kahvaltı 11 akşam yemeği 7 diyorum ben nasıl
Haticegndx Birberenannesi ay bende varım ya çok istiyorum motive edersek birbirimizi başarabiliriz 🥰😂 başlayalım 💃🏻
Birberenannesi Haticegndx tamam canım hoşgeldin 🤗 sabah kahvaltı ben 11de yapıcam akşam yemeği 6 veya 7 diyorum nasıl senin için 🌸