Birberenannesi gulsumyeter2415 kesmemiz lazım artık ya sağlıkla ilgili Bi durum olmaya başladı artık 🙄
Birberenannesi Ertugrulsena tamam canım o zaman napsak yeni post falan mı açsak burdan mı devam edelim yarından itibaren
Ertugrulsena Birberenannesi burdan olur canım destek olalım gitsin kilolar doğum kilomun üstünede aldım. Beni gören çok kilo almışsın diyor hiç motive olamıyorum
gulsumyeter2415 Birberenannesi aynen öle ya nasıl olacak işte ben hiç dayanamiyorum yemicem diyorum ama görünce yiyorum hemen
Birberenannesi Ertugrulsena evet destek olalım birbirimize başka türlü olmucak. Ben her akşam kızımı uyuttuktan sonra leslie de yapayım diyorum sporla desteklemeden olmaz bence ne dersin
Tugder Oğlum 13 aylık . 6. Ayda emzirme bittiği için aralıklı oruçla ve evde yaptığım sporla 2 ayda 10 kilo verdim . Aralıklı orucun faydasını hala daha görüyorum
Birberenannesi Tugder ben de her akşam leslie yapayım diyorum başlarda yapmıştım ama sonra bırakmıştım.
Ertugrulsena Birberenannesi evet sporla daha düzenli olur bende akşam yapamasamda gün içinde mutlaka yaparım
35lavanta Birberenannesi En önemlisi bu bütün abur cuburu kesin paketli gıda tüketmeyin düzenli ve sağlıklı beslenince kilo veriyorsunuz zaten
Birberenannesi 35lavanta evet abur cuburdan veremedim kilo zaten ama eşime de yemin ettirdim abur cubur almıcak bugünden itibaren 🤣
Birberenannesi Ertugrulsena gün içinde yapmayı düşündüm de sonra pertim çıkar diye akşam yapayım dedim bütün enerjimi gün içinde yersem günü çıkaramam zaten aç olucam 🤣🤣
Ertugrulsena Birberenannesi çok mantıklı 😂 ya zulalle mutlu günleri takip ediyorum instadan yarın akşam yemeğine 3 günlük arınma başlatıyor ondan yapayım dedim salatalık yoğurt falan
Tubasahra Birberenannesi Evet sslinda tam da benlikte iste mesela 12 de kahvalti yaptim.Sonra hic unutuyorum birsey atiyorum agzima mutlaka ya da gece ev de calisiyorum tatli yapiyorum bi meyve bi cikolata atiyorum agzima 😬😬😬
Haticegndx Birberenannesi sabah kahvaltıda misafirim vardı biraz Menemen patates yedim öğlen bişey yemedim az şekerli soğuk kahve akşam yeşil mercimekle kapattım Gece çok aburcubur yiyorum bakalım dayanacağım inşallah
Tubasahra Birberenannesi Ben başladım galiba 😁Sabah 11.30 da yiyorum aksam en geç 6 da.İnsallah bi rutin olustururum da esim vardiyalo calisiyor.Gece vardiyasina donunce kahvaltıyı 10 gibi yaparız ben yemezsem oda yemek yemez püffff
Birberenannesi Haticegndx tamamdır o zaman yarın başlıyoruz. Buraya da yazarız kaçta yedik falan diye.
Birberenannesi Ertugrulsena şuan benim açlığa biraz alışmam lazım direkt onu yapamam. Hem onlar da bana sağlıklı gelmiyor ya az ve ev yemeği yemek daha sağlıklı geliyo. Şimdilik şu aralıklı oruca bi alışayım da ona sonra bakarım ben 😄
queenmom_ Birberenannesi aralıklı oruçla pamdemide 83 den 54 de düştüm aynı zamanda uzaktan eğitimle sporla destekledim sizde yapabilisiniz
Birberenannesi queenmom_ ay inşallah ya bu kışı çok verimli geçirip yaza bomba gibi girmek istiyorum 🤗