EcemNazz Birberenannesi sabah kahvaltı mesela 12 , veya 1 de yapılsa , akşam yemeği de en geç yedi en erken 6 da yesek , ara öğünde sağlıklı atıştırmalık yapsak yoğurt kefir meyve veya biraz kuru yemiş yeşil çay yada maden suyu gibi 🌷
Birberenannesi EcemNazz evet hepsine tamam ama ben 12 1e kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. İlk etapta 11de kahvaltı yapayım ben alıştıkça 12ye çekerim diyorum.
Ertugrulsena Birberenannesi bende başlamak istiyorum en az 20 kilo vermem lazım, destek olursa katılırım. Daha önce aralıklk oruçla 14 kilo verdim ama şuan iştahım o kadar açık ki 🥺
Birberenannesi Ertugrulsena ay çok vermişsin ne güzel ya benim 20 den de çok vermem lazım inşallah veririz. Kahvaltı 11 akşam yemeği 7 diyorum ben nasıl
Haticegndx Birberenannesi ay bende varım ya çok istiyorum motive edersek birbirimizi başarabiliriz 🥰😂 başlayalım 💃🏻
Birberenannesi Haticegndx tamam canım hoşgeldin 🤗 sabah kahvaltı ben 11de yapıcam akşam yemeği 6 veya 7 diyorum nasıl senin için 🌸
gulsumyeter2415 gozbebegi neler yediniz neler yemediniz bende başlamak istiyorum ama aralıklı oruç nasıl yapıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim
gozbebegi gulsumyeter2415 sabah 11 akşam 7 Arası 3öğün beslendim azar azar ekmek yemedim çok su 7den sınra çay soda kahve serbest zaten
Birberenannesi gulsumyeter2415 kesmemiz lazım artık ya sağlıkla ilgili Bi durum olmaya başladı artık 🙄
Birberenannesi Ertugrulsena tamam canım o zaman napsak yeni post falan mı açsak burdan mı devam edelim yarından itibaren
Ertugrulsena Birberenannesi burdan olur canım destek olalım gitsin kilolar doğum kilomun üstünede aldım. Beni gören çok kilo almışsın diyor hiç motive olamıyorum
gulsumyeter2415 Birberenannesi aynen öle ya nasıl olacak işte ben hiç dayanamiyorum yemicem diyorum ama görünce yiyorum hemen
Birberenannesi Ertugrulsena evet destek olalım birbirimize başka türlü olmucak. Ben her akşam kızımı uyuttuktan sonra leslie de yapayım diyorum sporla desteklemeden olmaz bence ne dersin
Tugder Oğlum 13 aylık . 6. Ayda emzirme bittiği için aralıklı oruçla ve evde yaptığım sporla 2 ayda 10 kilo verdim . Aralıklı orucun faydasını hala daha görüyorum
Birberenannesi Tugder ben de her akşam leslie yapayım diyorum başlarda yapmıştım ama sonra bırakmıştım.
Ertugrulsena Birberenannesi evet sporla daha düzenli olur bende akşam yapamasamda gün içinde mutlaka yaparım
35lavanta Birberenannesi En önemlisi bu bütün abur cuburu kesin paketli gıda tüketmeyin düzenli ve sağlıklı beslenince kilo veriyorsunuz zaten
Birberenannesi 35lavanta evet abur cuburdan veremedim kilo zaten ama eşime de yemin ettirdim abur cubur almıcak bugünden itibaren 🤣
Birberenannesi Ertugrulsena gün içinde yapmayı düşündüm de sonra pertim çıkar diye akşam yapayım dedim bütün enerjimi gün içinde yersem günü çıkaramam zaten aç olucam 🤣🤣
Ertugrulsena Birberenannesi çok mantıklı 😂 ya zulalle mutlu günleri takip ediyorum instadan yarın akşam yemeğine 3 günlük arınma başlatıyor ondan yapayım dedim salatalık yoğurt falan