Neslimmmmm CuteBadesMama lcwdan 10 parça kıyafet 2500 lira ödedik.zaradanda 900 lira mont,850 liraya trenç aldık.ama daha kışlık bitmedi ara ara yine takımlar sweetlar alıncak.
momysdefne CuteBadesMama 7 bin ve 3 bin tllik lcw alışverişi yaptım büyük. onun dışında hm mango kikikate defacto koton e ebebekten küçük küçük yaptım. 15 bini bulmuştur sanırım. onun dışında bebek arabamızı değiştirdik şimdi yatağımızı değiştireceğiz🥲 ve daha almam gereken şeyler var😅
Deletedmom104 Opecert sıfırdan başlıyoruz dedim aşkım yani aklına ne gelirse var o fiyatın içinde aldkakskka
Pikapikapikacuuu CuteBadesMama Teşekkür ederim öylr gerçekten hele de bu pahalılıkta. Rabbim herkese alım gücü versin. 🌸
PeekaBoo_ CuteBadesMama LCW dan kuponla 7-8 parça aldım 1000 TL tuttu 5-6 kazak 2-3 tane de eşofman aldım montu uyku tulumu falan var yelekleri de var olmazsa bir kaç tane daha alırım daha kışlık kıyafetlerini çıkarmadım gelenler falan vardı çıkarınca belli olur eksikleri
Opecert Deletedmom104 tamam oda cok değil mi 😂 yatak döşek nevresim falan dahilse süper fiyat 😂 işin şakası herşey artık o kadar pahalı bayadır alışveriş yapmıyprdum piyasalardan uzak kalmışım😂
Mircet CuteBadesMama fiyatları görünce dayanamayıp alıyorsun 🤣 e bebekten 50 liraya şortlu takım aldım mesela önümüzde ki yaz için waikikiden 30 40 50 liraya tişörtler aldım
bunemeselaa CuteBadesMama 3 bin civarı tuttu 4-5 takım iç zıbını ve çorap henüz mont uyku tulumu ayakkabı almadım bi o kadar daha gider diye düşünüyorum 🤦♀️
Beraninannesii CuteBadesMama 12 takım, mont ,5 çift çorap, 7 zıbın, yelek , 2 fular, 2 kilotlu çorap, hırka 3 tulum , uyku tulumu, 2 çoraplı pijama , eldiven , 2 adet şapka 5000₺
CuteBadesMama Beraninannesii Ortalama fiyat güzel olmuş. Çok iyi denk getirmişsiniz. Güle güle kullansın bebiş 🤗
CuteBadesMama Divayorgun Bir seferde almayınca da fiyatı artıyor. Bana da toplu almak tasarruf gibi geliyor şu dönemde 😅
DenizAsaf 7 pantolon 8 veya 9 Sweat 3 tane ince badi tarzı t-shirt 2 kilotlu çorap 2 tane oduncu gömleği 3 tane kazak. 2.200₺ civil markası 12 tane zıbın dolaptan aldım temiz kullanılmamış. 180₺ de onlar tuttu
CuteBadesMama DenizAsaf Çok çok iyi tutarda almışsınız. Adet başı 88 liraya gelmiş Civil’de. Güle güle kullanılsın 🙏🏻🌸
CuteBadesMama Prensesannesii44 Güle güle giysin yavrular 🌸🙏🏻 HM ile tutar artmıştır ama adet düşmüştür tabi.
antropologanne CuteBadesMama Ben hep indirim sezon sonu aliyorum. Yoksa hem ödemesi zor oluyor, hem aklim alamadiklarimda kaliyor 😂 Gecen sezon sonunda hirka, kazak, sweet almistim. Simdi sadece pantolon ve iste kadife tayt vs aldim.1000 tuttu. Montu gecen seneki denedim oldu. Birde ins bot alirsam tamamdir.
calikusuu CuteBadesMama Mont ve botu geçen sene indirimden almıştım onlar hariç bu sezon aldığım 3 eşofman takımı, 2 alt 2 üst, çorap çamaşır, pijama 3 bini geçti.
Maviii2 CuteBadesMama LC Waikiki den aldım önce mağazadan kod okutup favorilerime ekledim sonra çark gelince yüzde yirmi beş indirimle aldım 1200 gibi bir indirimi oldu öyle aldım