Deletedmom104 CuteBadesMama bu içimde yara oldu bu ay 12 bin tuttu Ama ben daha doğurmadım sıfırdan alıyoruz yani söylemezsem içimde kalırdı buraya aktardım gitti akxkakska
Ozlemdolugan CuteBadesMama civilden 2 zıbın 1 alt üst takım 1 üst 1 şişme yelek Çorap Kazak Pantolon 1 sweat Toplam 1100 tuttu
Pikapikapikacuuu CuteBadesMama Hiç harcamadım. Çevreden gelenler var. Yine de birkaç kilotlu çorap, normal çorap, bot almam lazım. Onlarda 500 tutar. Normalde hiç kıyafet olmasa rahat 3 bin tutardı.
Mircet CuteBadesMama Nisan ya da mayıs gibi yapıyorum ben kışlık alışverişi sezon başında ya da tam sezonda çok pahalı oluyor
hestiaone Henüz evde goydırmelık basic parçalar aldım sadece ve ındırımde yakalayıp aldım, 3 esofman 3 duz ince sweat(uzun kollu tısort gıbı) 650 tl verdim.Daha bunun montu ayakkabısı dısarda gıymelık kıyafetı var
CuteBadesMama hestiaone Allah’tan 3 tane montu var -hediye olarak geldiler- Bende daha ayakkabıyı eklemedim bile. İlk adım ayakkabısı olacak zaten olduğunda da 😇
Deletedmom104 Selimikomom Alırım ablam akdmakka (Tamam yarısını devreleri verdi abartmıyim fifti fifti aldık akdkakks)
Mlkmsl Benimm-4 hahhah al benden de o kadar 😅 ya çocuklu yaşama henüz alışamadık ya da ev işleri, yemek vs çok kafamızı kurcalıyor 😂
Selimikomom Deletedmom104 hıı öyle desene şimdi bana da fifti fifti ödetirsin ben daha zengin birini bulayım en iyisi bb
Divayorgun CuteBadesMama ben tasarrufluyum bi seferde değil indirimleri yakaladıkça parça parça alıyorum. Bi seferde herşeyi almak çok pahalıya geliyor
CuteBadesMama Divayorgun Bir seferde almayınca da fiyatı artıyor. Bana da toplu almak tasarruf gibi geliyor şu dönemde 😅
Prensesannesii44 CuteBadesMama iki çocuğum var kaç parça bilmiyorum ama 17 bin tuttu lcw ve h&mdem aldım
CuteBadesMama Prensesannesii44 Güle güle giysin yavrular 🌸🙏🏻 HM ile tutar artmıştır ama adet düşmüştür tabi.
Maviii2 CuteBadesMama 7 uzun kollu zıbın 2 kısa kollu zıbın 1 3 lü takım 2 tulum 2 pijama takımı 1 kadife pijama takımı 1 trençkot 1 astronot mont tulum 2 külotlu çorap 2 tişört 3 kadife pijama 1 tayt 4 ikili takım 1 kapüşonlu takım 1 tane de yakası dantelli uzun kollu zıbın aldım 4300 TL verdim
Mom098 CuteBadesMama bu kış için yazdan koydum kenara indirim oldukça H m den, zara dan aldım çok az da LC waikiki ve e bebekten aldım 5 bine yakın tuttu ev dışarı gıyim ayakkabı zıbın külotlu çorap tokası vs hepsi.. Çok almışım ama iyi ki almışım Bir daha bu yaşlar gelmeyecek çeşit çeşit fotosu olsun 🫶
CuteBadesMama Mom098 Çok iyi yapmışsınız 🌸 Güle güle giysin her birini de 🙏🏻 Çok haklısınız bende neyi varsa giydiriyorum kızıma. Her gün farklı bir hali oluyor ve hep fotoğraflarda, videolarda anı olarak kalacak 🙏🏻
Yamacefeninannesi CuteBadesMama vala Instagram da bir sayfa var yazın da oradan aldım kışında ev ve parkta giyebileceği eşofman takımlarını 7 takım 760 TL ye aldim
CuteBadesMama Yamacefeninannesi Fiyat çok iyi yalnız. Kaliteleri nasıl peki memnun kaldınız sanırım. İnşallah kışlıklardan da memnun kalırsınız.
Ekinimm CuteBadesMama kızıma bi mont yelek dört üst bi pantolon bi eşofman oglumada 5 takım aldık sadece iç giyim dışında sadece bunlar 8 bin tuttu