Deletedmom104 Opecert sıfırdan başlıyoruz dedim aşkım yani aklına ne gelirse var o fiyatın içinde aldkakskka
Opecert Deletedmom104 tamam oda cok değil mi 😂 yatak döşek nevresim falan dahilse süper fiyat 😂 işin şakası herşey artık o kadar pahalı bayadır alışveriş yapmıyprdum piyasalardan uzak kalmışım😂
Mircet CuteBadesMama fiyatları görünce dayanamayıp alıyorsun 🤣 e bebekten 50 liraya şortlu takım aldım mesela önümüzde ki yaz için waikikiden 30 40 50 liraya tişörtler aldım
bunemeselaa CuteBadesMama 3 bin civarı tuttu 4-5 takım iç zıbını ve çorap henüz mont uyku tulumu ayakkabı almadım bi o kadar daha gider diye düşünüyorum 🤦♀️
Beraninannesii CuteBadesMama 12 takım, mont ,5 çift çorap, 7 zıbın, yelek , 2 fular, 2 kilotlu çorap, hırka 3 tulum , uyku tulumu, 2 çoraplı pijama , eldiven , 2 adet şapka 5000₺
CuteBadesMama Beraninannesii Ortalama fiyat güzel olmuş. Çok iyi denk getirmişsiniz. Güle güle kullansın bebiş 🤗
CuteBadesMama Divayorgun Bir seferde almayınca da fiyatı artıyor. Bana da toplu almak tasarruf gibi geliyor şu dönemde 😅
DenizAsaf 7 pantolon 8 veya 9 Sweat 3 tane ince badi tarzı t-shirt 2 kilotlu çorap 2 tane oduncu gömleği 3 tane kazak. 2.200₺ civil markası 12 tane zıbın dolaptan aldım temiz kullanılmamış. 180₺ de onlar tuttu
CuteBadesMama DenizAsaf Çok çok iyi tutarda almışsınız. Adet başı 88 liraya gelmiş Civil’de. Güle güle kullanılsın 🙏🏻🌸
CuteBadesMama Prensesannesii44 Güle güle giysin yavrular 🌸🙏🏻 HM ile tutar artmıştır ama adet düşmüştür tabi.
antropologanne CuteBadesMama Ben hep indirim sezon sonu aliyorum. Yoksa hem ödemesi zor oluyor, hem aklim alamadiklarimda kaliyor 😂 Gecen sezon sonunda hirka, kazak, sweet almistim. Simdi sadece pantolon ve iste kadife tayt vs aldim.1000 tuttu. Montu gecen seneki denedim oldu. Birde ins bot alirsam tamamdir.
calikusuu CuteBadesMama Mont ve botu geçen sene indirimden almıştım onlar hariç bu sezon aldığım 3 eşofman takımı, 2 alt 2 üst, çorap çamaşır, pijama 3 bini geçti.
Maviii2 CuteBadesMama LC Waikiki den aldım önce mağazadan kod okutup favorilerime ekledim sonra çark gelince yüzde yirmi beş indirimle aldım 1200 gibi bir indirimi oldu öyle aldım
Helbetyakalayamambeyefendi CuteBadesMama ay sorma. Her alisveriste ⅔ bin gidiyo. Daha alacaklarim var. Gordukce aliyorum yakisiyo prensesime🥲 simdiye kadar kislik icin 6bin falan gitmistir. Hesaplamadim
CuteBadesMama Helbetyakalayamambeyefendi Sordum 😬 Çünkü kıyas yapıyorum 😅 Ben beceremiyorum mu acaba bu bebe alışverişini diyordum ki sizleri okudukça tamam dedim normalmiş 😅
CuteBadesMama Mom098 Çok iyi yapmışsınız 🌸 Güle güle giysin her birini de 🙏🏻 Çok haklısınız bende neyi varsa giydiriyorum kızıma. Her gün farklı bir hali oluyor ve hep fotoğraflarda, videolarda anı olarak kalacak 🙏🏻
CuteBadesMama Yamacefeninannesi Fiyat çok iyi yalnız. Kaliteleri nasıl peki memnun kaldınız sanırım. İnşallah kışlıklardan da memnun kalırsınız.
Yamacefeninannesi CuteBadesMama yazliklsrdan memnun kaldım ürünler fiyat performans ürünü yani orta segment iki iplik yazanlar sonbahar kış arası.giyilebilir ama iki iplik içi tüylü yazanlarda kışın giyilir İzmir’de bizi götürür biz beğendik zaten sayfa ilgili ilk once görsel video atıyorlar görerek alıyorsunuz
bmmomss CuteBadesMama 10 tane sweatshirt 1 tane triko elbise 1 tane mevsimlik takım uzun kollu 5 tane uzun kollu zıbın 4 tane eşofman altı 2 tayt aldım 3000 tl tuttu Mont ve Bot yağmurluk vs onları Almanya’dan teyzem getirmişti çok şükür
Baybars02 CuteBadesMama korkuyorum ben başlamaya başlasam duramıyorum ne görsem alıyorum ama artık akillandim gidicem bı pazara uygunlardan alıcam geçen sene hep mağazadan aldım Max 3 kere giyebildi hemen buyuyo zaten 😓
deli_bir_hatun Baybars02 bende ta tersi marka olmayan yerden alınca pişman oluyorum küçülüyor rengi gidiyor 2 kuruş fazla olsuj marka olsun ya
CuteBadesMama Baybars02 Hemen büyüyorlar evet ama ben anlamıyorum o kadar kıyafeti var kirli sepeti de hemencecik doluyor 💆🏻♀️ Sonra bende bir koşturmaca çamaşır makinesiyle mesai başlıyor 😬