plajterligi gerçekten herkes mükemmel anneymis ondan uyku postu açıyorlar 🙄benimkide öyleydi memeyi ağzından çektiğim an ciglik atarak ağlıyordu ama bu aralar emsede uyumuyor kucağımda ayağımda bebek arabasında eve artık çingene salıncağı bile kurduk ama hiçbirinde uyumuyor. Ben uykusuzluğa alıştım ama bebeğim epilepsi hastası ve uykusuzluk nöbetini tetikliyebilirmiş bu yüzden uyutmaya çalışıyorum tekrar nöbet gecirmemesi için çabalıyorum çünkü her nöbet geçirmesine beyninde yada diğer organlarında hasar oluşabilirmis bundan çok korktuğum için uyutmak için bi yerlerimi yırtıyorum işte bundan çok yoruldum artık. Doğduğu ilk gün bile hastanede 2 saat uyumadı ta o zamandan beri çabalıyorum 11 aylik olduk neredeyse ama hiç düzelme yok aksine gittikçe kısalıyor uykusu. Yenidoganken bile en uzun uykusu 10 dakikaydı, şimdi neredeyse 10 dakika bile uyumuyor. Bu 10 ayda çok yıprandım çoğu günümüz hastanede geçti kolikti, enfeksiyondu, epilepsiydi derken çok yoruldum haliyle bebeğime de stresim yansıyor. Kafam bulanık korkuyorum diğer ay aneztezi verilecek sonucu nasıl çıkacak endiseliyim, epilepsi ilacımız azalacak mi, yoksa devam mı edeceğiz, epilepsi geçecek mi yoksa kalıcı mı, mr çekilecek beynin damarlarına bakılacak sorun olacak mı vs vs seyler kafamı kurcalıyor inanın bunları düşünmekten aklıma uykuda yemek de gelmiyor. Hergün dışarı atıyorum kendimi sabahtan akşama kadar geziyoruz evde durdukça içim sıkılıyor