Oanne
Canangunden
Gnsdrn
funeycag
Laydaren
Merymommm
Ben uykuyu kendim için istemiyor ki bebeğim epilepsi hastası uykusuzluk hastalığını tetikliyormuş tekrar nöbet geçirir diye korkuyorum çünkü her nöbet geçirmede
beyninde yada diger organlarında hasar oluşabiliyormuş bundan korkuyorum 🥺 bu yüzden uyku için çözüm arıyorum bundan çok bunaldım yoruldum bıktım uykusuzlugunun nedenini bulamıyorum doktorlar huy diyor nasıl bi huy anlamış değilim kafam allak bullak. Stresli oluyorum ister istemez kafamda 40 şey var mesela diğer ay aneztezili mr çekilecek ve gece boyunca aç kalmasi gerekiyormuş benim bebeğim her saat başı emen bir bebek nasıl yapacagim onu düşünüyorum, egg sonucu ne çıkacak ilaci kesecekler mi,ilacı kesince tekrar nöbet gecirecek mi, mr de beyin damarlarna bakılacak sonuçlar ne, epilepsi kalıcı mı geçici mi vs vs bunları düşünüyorum tedirgin oluyorum endişelerim var. Bende insanım doğduğu günden beri hastanedeyiz kolikti enfeksiyonu, epilepsiydi yoruluyorum insanlık hali sinir patlaması yaşıyorum. Herkes bilmeden, anlamadan o kadar kötü yorum yapmış ki hele birisi sen 2. Çocuğu yapma yazmış. Keyfi uyutmaya çalışmıyorum ki uykusuz kalıp tekrar nöbet gecirmemesi için uğraşıyorum sağlığı için neyse kimseye artık cevap vermeyeceğim…
Ldyhzl