pinkooo_02 bunu biliyorum sevgime sıcaklığıma en çok ihtiyaç duyduğu zamanlar canımdan cok seviyorum isteyerek de yaptim asla pişman değilim bunun için yeterki sağlıklı olsun ama benim bebeğim gece gündüz hiç uyumaz oldu zaten 10 15 dakika uyuyordu oda kalmadı günlük 18 19 saati aşıyor ama hala uyumuyor gözleri kıpkırmızı oluyor, ayakta duramaz hale geliyor kucağıma alıp sallıyorum, genelde emerek uyurdu onları yapıyorum ama o gözleri bir türlü kapanmıyor. 1 haftadır hastane ile uğraşıyoruz tüm vücudunda herseyine bakıldı hiç bir sorunu yok huy edinmiş dediler. Benden baskasinda durmuyor esimde bile dakika duruyor, kimseye bırakamıyorum bu yüzden sürekli kucağımda olmak istiyor, sabahtan akşama kadar dışarıda gezdiriyorum çimlere koyuyorum emeklesin yorulsun diye ama nafile daha çok enerji geliyor. Çoğu zaman uykusu var diye yemek yemiyor artık kendimce mama vermeye başladım. Diş çıkarıyor desem razıyım ama kaç doktor baktı ilk 2 diş çıkardı diğer dişlerinde kabarma bile yok sebebi yok yani uykusuzluğu huy edinmiş diyorlar ve bu doğduğu günden başladı hastanede kalıyoruz ya 2 saat uyumadı sonrası 5,5 ay kolikti ve büyüdükçe daha kötü hale geliyor uykusu düzene gireceğine daha kötü oluyor. Dedim ya 10 15 dakika uyurdu artık oda yok inanın doldum artık her uyutmaya çalışmamda agliyor belli uykusu var ama yok inat ediyor. Elhamdüllah varlığına bin şükür Allahim herkese nasip etsin inşallah. Ama benden başkasına gitmiyor, sürekli agliyor, sürekli kucağımda bide epilepsi hastası uykusuzluk hastalığını tetikleyebilirmis korkuyorum tedirgin oluyorum ister istemez strese giriyorum çünkü nöbet geçirdiğinde kalıcı hasarda verebilirmis kendim için uyusun vakit ayırayım diye düşünmüyorum ki onun sağlığı için uyutmaya çalışıyorum. Tekrar nöbet geçirmesin o günleri yaşamamak için uğraşıyorum ama bilip bilmeden yargılıyorsunuz kötü yorumlar yazıp insanın kalbini kırıyorsunuz ben uyusa bile yanından 1 dakika ayrılamıyorum tekrar nöbet geçirecek mi bisey mi olacak diye gözümden ayıramıyorum ki. Herkes yazmış böyle anne olmaz, annelik böyle değil, herkes anne olmamalı insanın neler yaşadığını bilmeden yorum yapmak çok kolay dimi size yazık o kadar kötü kalplisiniz ki moral vermek yerine linç ediyorsunuz