saribez jap evet benim oğlumun göz kapaklarında da var çok yakışıyo bence ben çok seviyorum geçmese de olur 😻
saribez Esra0561 benim de ilk evladım görenler bana diyor ki olsun geçer benim öyle bir derdim yok ama neyse 🫶🏻 rabbim başka bir şey vermesin
Kbra_1992 Esra0561 oğlumun burnunda ve ensesinde var doğduğunda çok belliydi şimdi 2 buçuk yaşında hiç belli değil yanliz çok ağlarsa yada soğukta üşürse kızarıyor 4 yaşına kdr zamanı var geçer demişti bize doktor
Khaleesiii Esra0561 oğlumda da vardı şimdi 19 aylık geçti canım merak etme doktorlar geçer dediyse geçer
Kbra_1992 Esra0561 endişelenmeyin bnc banada canın ne çekti yemedin yok ciğer mi yedin fln dediler dedim ne alaka ya
Esra0561 Kbra_1992 ayyy ben 9 ay kusmaktan bişey isteyemedim de yiyemedim de hiçbir şeye de dokunmadım ki leke olmasın😂 9 ayı da göremedik gerçi 34 te geldi 💃
Kbra_1992 Esra0561 benim yaramaz kanalda sıkışmış sanırım onun izi yani baskı olmuş ondan öle kaldı diye düşünüyorum baya erken gelmiş bizim 39+4 olmuştu
sleepnessnami Esra0561 benim bebegimin dudakla burun arasinda ve sag goz kapagibda dogumdan beri var 6 bucuk aylik su anda agladiginda sinirlendiginde belirgin oluyor onun disinda silik bir goruntusu var
Ozgee59 Esra0561 aynen sinirlenince ağlayınca daha da belirginleşiyor 😊 benim kardeşimin alnında vardı bebekken ve baya da kocamandı yani o bile geçtiyse bunlar hiç kalmaz diye düşünüyorum 😂
Momytpc Benim kızımda da vardı bir göz kapağında ve ensesinde saçlarının arasında . Ensesindeki duruyor ama gözündeki geçti. Bir buçuk yaşında şuan
Mommyy1 Esra0561 bizimde dogunca alninda ve sol gozunde vardi. Alnindaki bi sure sonra gecti ama gozundeki haladuruyor ama cok soluk yani dikkatli bakinca belli. Doktor bizede gecer demisti ama kaldi.suan 14 aylik.