Sena_aksacc Esra0561 bizde de sol göz kapağında vardı ama geçti bende senin gibi baya sitres olmuştum geçici bir durum rahat ol💖🌼
Mrvll Esra0561 kaş arasında hafif benim oğlumda da vardı. Çok oldu geçeli hatırlamıyorum ne zaman geçtiğini. 17 aylık
Sena_aksacc Esra0561 evet göz kapağını kaplamıştı ağlayınca daha çok belli oluyordu çok sürmeden geçmişti 💖💖
1gulceninannesi Esra0561 merhaba benim kızımda da vardı sağ gözünde. Doğduğu gün fark etmiştim zamanla azalarak kayboldu.
Esra0561 1gulceninannesi ayy çoğu kişide varmış geçiyormuş gerçekten o zaman ben nasıl geçecek kıpkırmızı şey diyordum
saribez jap evet benim oğlumun göz kapaklarında da var çok yakışıyo bence ben çok seviyorum geçmese de olur 😻
saribez Esra0561 benim de ilk evladım görenler bana diyor ki olsun geçer benim öyle bir derdim yok ama neyse 🫶🏻 rabbim başka bir şey vermesin
Kbra_1992 Esra0561 oğlumun burnunda ve ensesinde var doğduğunda çok belliydi şimdi 2 buçuk yaşında hiç belli değil yanliz çok ağlarsa yada soğukta üşürse kızarıyor 4 yaşına kdr zamanı var geçer demişti bize doktor
Khaleesiii Esra0561 oğlumda da vardı şimdi 19 aylık geçti canım merak etme doktorlar geçer dediyse geçer
Kbra_1992 Esra0561 endişelenmeyin bnc banada canın ne çekti yemedin yok ciğer mi yedin fln dediler dedim ne alaka ya
Esra0561 Kbra_1992 ayyy ben 9 ay kusmaktan bişey isteyemedim de yiyemedim de hiçbir şeye de dokunmadım ki leke olmasın😂 9 ayı da göremedik gerçi 34 te geldi 💃
Kbra_1992 Esra0561 benim yaramaz kanalda sıkışmış sanırım onun izi yani baskı olmuş ondan öle kaldı diye düşünüyorum baya erken gelmiş bizim 39+4 olmuştu