Esra0561 Merhabalar kızım 3 aylık doğduğundan beri bir göz kapağında kırmızı leke var doğduğu güne göre soldu alında ensede de olanlar var geçici dedi doktor ama yaşayanlar geçenler geçmeyenler yazabilir mi çok üzülüyorum !😔
beyzzsenturkk_ Esra0561 bizde de vardı sol gözünde kücük bir leke ağladığında ya da sinirlendiğinde belirginleşiyor onun dışında belli olmuyor geçti sayılır 7,5 aylık
jap Esra0561 niye üzülüyorsun ki kızımın da ensesinde ve kaşlarının arasında var. Çok seviyorum ben çok tatlı duruyo
Ozgee59 Esra0561 benim bebeğimin göz kapağında da var 4 aylık şuanda tam olarak geçmedi ama silikleşti biraz. Küçükte değil ayrıca bütün göz kapağı kırmızı nerdeyse. Baştan bende üzülmüştüm ama şuan o lekesini bile seviyorum kötü görünmüyor bence ☺ zaten zamanla geçiyormuş büyüdüğünde bişey kalmıcak muhtemelen
Esra0561 jap ilk kızımda da hemanjiom vardı yine yüzünde büyüyüp kabarıyordu lazerle hallettik şuan bir şey yok ama travma oldu bende yüzünde olduğu için üzülüyorum açıkçası
saribez jap evet benim oğlumun göz kapaklarında da var çok yakışıyo bence ben çok seviyorum geçmese de olur 😻
beyzzsenturkk_ Esra0561 ilerleyen zamanda geçer bişey olmaz canım hem farklılıklar güzeldir sana şimdi bişey yedin üstüne basına sürdün diyenler de olacaktır inanma tamamen bebekle alakalı olabiliyor böyle şeyler geçiyor ya da hafifliyor zamanla
Esra0561 Ozgee59 aaa evet bizim de öyle ve soldu biraz ağlayıp ıkındığında daha çok kızarıyor geçer inşallah tabi ki önce sağlık ve her halleriyle seviyoruz☺️
Esra0561 beyzzsenturkk_ evet insanların soruları zaten üzüyor ilerde o üzülür diye yoksa benim için zaten dünya güzeli🙏
Ayshed Esra0561 Merhaba benim kızımın da göz kapaklarında pembelik var ayrıca yanağında parmak ucu kadar kılcal damarlar var.Çocuk doktoru hemanjiom dedi.Hematolojiye gidin dediler en yakın zamanda gideceğiz.Kalırsa diye korkuyorum yüzünde olduğu için.Lazeri kaç yaşında yaptırdınız ilaç faydalı olmadı mı acaba bilgilendirseniz?
Ozgee59 Esra0561 aynen sinirlenince ağlayınca daha da belirginleşiyor 😊 benim kardeşimin alnında vardı bebekken ve baya da kocamandı yani o bile geçtiyse bunlar hiç kalmaz diye düşünüyorum 😂
kymtkmsl Esra0561 merhaba, benimde kızımın var,4,5 aylık ilk zamanlar çoktu şimdi azaldı. Bence üzülmeyin sağlıklı olsun gerisi hikaye…
Sena_aksacc Esra0561 bizde de sol göz kapağında vardı ama geçti bende senin gibi baya sitres olmuştum geçici bir durum rahat ol💖🌼
Mrvll Esra0561 kaş arasında hafif benim oğlumda da vardı. Çok oldu geçeli hatırlamıyorum ne zaman geçtiğini. 17 aylık
Sena_aksacc Esra0561 evet göz kapağını kaplamıştı ağlayınca daha çok belli oluyordu çok sürmeden geçmişti 💖💖