Yasemin23 NatashaRomanoff çok sağolun inşallah öyle olur Allah uzak etsin böyle insanlardan inşallah yamulur kim yaptıysa 😐
Marianne Yasemin23 domuz yağından ne olacak sanki🤦🏻♀️ yağ yağdır. Sildin mi çıkar. Rus arkadaşlarımın bayıla bayıla yediği yemeklerinden biri. Hayvan sonuçta, dinen haram olabilir, ama onu da Allah yarattı sonuçta.
Yasemin23 Marianne canım olay domuz yağını sürmekle bitmiyor biraz araştırdım bunu sürerken ev halkının ismini söylüyormuş belli bir rakamı varmış üstüne bir şeyler daha yapılıyor diyordu pis işler bunlar çok pis
NatashaRomanoff Yasemin23 Rüyalar habercidir derdi rahmetli babaannem 🙏🏻 Kötü rüyada görsen hayırla anlat derdi. Allah’tan bir mesaj gelmiş evi temizleyin kontrol edin diye. Gelene gidene dikkat etmek gerekiyor ne yazık ki. Şüphelendiğinin peşinde dolaşacaksın girmesin bi yere rahatsız olsun gelmesin isterse sonradan
Yasemin23 NatashaRomanoff kesinlikle öyle Allah korusun gerçekten midem bulanıyor dünden beri neden yapar bir insan bunu rüyalar öyle evet uyarıcı haberci rüyalara dikkat etmek gerekiyormus gerçekten bunu anlamış oldum
Yasemin23 bananeabiya evet annem hala uğraşıyor fotoğraf attı biraz önce resmen kapının rengi değişmiş kazımaktan
Yasemin23 Mrvsmt2502 öğrenmedik bugün babam imam bir arkadaşını aradı bazı süreleri okuyun çok bilgim yok ama anlattıklarınız domuz yağı gibi duruyor demiş ciddi bir büyüdür işinin ehli bir hoca gerekiyor arkadaşlarıma danışıp dönüş yapicam size demiş bekliyoruz bakalım inşallah değildir ya şaka gibi geliyor hala 😐
Mira__ Yasemin23 sildiğiniz de bile çıkmıyorsa domuz yağıdır ablam 4 ay evli kaldı ilk eşiyle kapı arkaları yatak bazanın arkası halı altları Buzdolabı bulaşık makinesi arkaları sehpa altları heryeri domuz yağıydı. Ablam apar topar boşanma davası açtı. Enişte iyiydi insan olarak ama kaynanası şeytandan beter birde uzaktan akrabaydı. Evin eşyalarını 10 ev gezdirdikten sonra verdiler.
Yasemin23 Mira__ evet evet bugün canlı canlı gördüm gittim annemlerd çıkmıyor katı bir hal de parlıyor zaten gün ışığında görünüyor çok garip telefonda flaş açtık öyle gördük yazık ya gerçekten amaç ayırmak üzmek perişan etmek böyle insanlık mı olur o değil de benim annem babam 50 küsur yaşında insanlar torunları var artık ya kim ne ister anlamıyoruz inanın
Yasemin23 Mira__ kaynanasının yaptığını nerden anladı ablanız genel tavrından mı yoksa yüzleştiler mi
Mira__ Yasemin23 sana yağına benziyor böyle yapış yapış siz o evi değiştirin badana boya yapılsa da çok uğraşılması lazım o evden Allah yapanı da yaptıranı da cezasız bırakmasın ben inanmam büyüye ama bu domuz yağını ablam yaşadığı için oradan biliyorum.
Mira__ Yasemin23 bilmez mi kaynanası sinsi yılan uzaktan akraba olunca herkes geçmişini de biliyor geleceğini de bir de hocaya biri gitse hemen haberi duyulur bizim oralarda köy yeri , bir tek onlar girip çıktılar 4 ay boyunca komşusuna bile müsade etmezlerdi görümceyle ikisi 7/24 evde otururlar ablamın kapısına dayanırlardı. Kaynana 2 araba geldiler barışsınlar yuva yıkılmasın diye babam öfkeliydi zaten çocukları konusunda hassastır babam bu tür mevzularda babam ona rağmen birşey demedi evden çıkarken Allah seni bildiği gibi yapsın dedi ablama ablam da Allah seni bildiği gibi yapsın dedi ne bu dünyada ne öbür dünya da iki elim yakanda dedi bana 4 ay ettiğin zulmü sende yaşa şuan kanser kendisi üstüne de görümcesi de boşandı. 2 hafta sonra haberi geldi. Ablam hala üzülmez ettiklerine yaptıklarına açmayın konuyu der 4 ay ilk geceden belli etti karı koca hayatı olmadı. 4 ay dişini sık diye diye durdu. Maddi manevi tazminat aldı o zamanlar resimlerini de çekmişti videolar vardı. Komşuların kaynanasının nasıl neler yaptığının hepsini mahkemeye sundu mesajları 8 bileziğini de aldı ev eşyalarını da aldı. Nafaka da bağlattı kendisine 1 sene aldı iş bulup düzenini kurdu bu arada sonra da ben istemiyorum dedi mahkeme gene bağlıyor az miktar almadı.
Mrvsmt2502 Yasemin23 internette araştırdımda domuz yağı öyle zor silinen bi şey değilmiş ki tereyağı gibi bir şey görünüyor. Fotoğraf atsanız bi kazınacak bir şey değil yani
Yasemin23 Mira__ anladım canım gelmiş geçmiş olsun neler yaşamış öyle çok üzüldüm 🥺 Allah korkusu olan insanlar çıksın karşımıza çok zor insanlarla uğraş
Yasemin23 Mira__ yapış yapış ve rengi koyu sarı turuncuya yakın bizim gördüğümüz evet öyle diyenler de var inanın bilmiyoruz ne yapacağız
benuykukadiniyimm Yasemin23 soruların olduğu yerde sol üstte 3 çizgi var oraya tıklayın.Orda resim yükle yazısı var.Oraya girin sizi resim yüklenilen sayfaya yönlendirecek.Ordan yüklenecek resmi seçin yükleyin resim yüklenmesi tamamlanınca kopyala yazısı gelecek.Ona basın gelip buraya yapıştırın. Bende merak ettim şimdi
Beyninizikullanmakucretsizdir Annemin ölmüş eniştesi ve onun oğlunun mezarına domuz büyüsü koymuşlardı. Hâlâ sinir oluyorum. Adi şerefsiz ölmüş insanlardan ne istiyorsun. Kim olduğunu onlarda bulamadı.
Durusmom Tuzun üzerine 7şer kere felak,nas,fatiha,ayetel kürsi,kafirun süreleri okuyup yemeğe katın. Üzerinizde varsa gider. Ayrıca sirkeye felak,abese,tarık,rahman,saffat,nas sürelerini okuyup silin çok etkilir Allahın izniyle bişey kalmaz.