SevimliHayaletCasper Yasemin23 cnm hiçbirsey yapmanıza gerek yok ev değiştirme falan. Asla böyle birşeye inanmayın ve sürekli nas felak okuyun. Hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle. Resim eklemek istersen forumda ana sayfada üç nokta var orda redim ekle var ordan ekleyebilirsin
Yasemin23 SevimliHayaletCasper anladım canım ev namaz kılınan kuran okunan ve dinlenen bir ev çok şükür o yönden iyi ama yine de insan etkileniyor şimdi tüm çevreden şüphe etti ailem kim iyi kim kötü niyetli anlaşılmıyor maalef
NatashaRomanoff Yasemin23 Kimin yaptığını bulursanız sizde alın domuz yağı çaktırmayın gidin sokuverin ağzına direkt ye kapılara sürmek çok etkili olmuyomuş diyin
Yasemin23 NatashaRomanoff birkaç kişi var aklımızdan ama iftira olmaması için bir şey yapamıyoruz bakalım işin ilginç tarafı bu yağ kız kardeşimin odasının kapısına sürülmüş eğer domuz yağıysa bundan 3 hafta önce kız kardeşim rüya görüyor benim evimde kalıyordu o gece ailemin evinde büyü varmış tanımadığı insanları evin içinde görüyor benim evimde kapı komşuma büyü yapmışlar o benim evimdeymis büyü olunca başka şimdiki yerine taşınmış falan annengilin evinde yatak odalarında bir genç kız bir de erkek çocuğu görmüş şimdi tam anlatamıyorum ama garip bir rüyaydı bı saçmalama ya ne büyüsü dedik hep ta ki düne kadar ayrıca kız kardeşimin rüyaları büyük ölçüde çıkar 😐
NatashaRomanoff Yasemin23 İçinizi rahat tutun yine de Dua edin Allah’a havale edin. Bir süre sonra çevrenizde yamulan biri varsa emin olun O’dur. Allah’ta ıslah etsin.
Yasemin23 NatashaRomanoff çok sağolun inşallah öyle olur Allah uzak etsin böyle insanlardan inşallah yamulur kim yaptıysa 😐
aybikreis Yasemin23 Domuz diyince püüü kafir derler yağını nerden bulurlar anlamam. İblisler aramızda geziyor
NatashaRomanoff aybikreis Bende onu merak ediyorum nereden buluyonuz domuz yağını kim getiriyor veriyor size böyle karanlık şeylerden hiç mi ürkmüyorsunuz? Ay çok garipler. Tutup sürerkende biz çarpılmayalım diye kesin besmele çekerler 🤷🏻♀️ Bizim milletin aklı bu kadarcık işte.
NatashaRomanoff Yasemin23 Rüyalar habercidir derdi rahmetli babaannem 🙏🏻 Kötü rüyada görsen hayırla anlat derdi. Allah’tan bir mesaj gelmiş evi temizleyin kontrol edin diye. Gelene gidene dikkat etmek gerekiyor ne yazık ki. Şüphelendiğinin peşinde dolaşacaksın girmesin bi yere rahatsız olsun gelmesin isterse sonradan
bananeabiya Yasemin23 Allah’a şükür hiç yaşamadım Allah da kimseye yaşatmasın ama ne kadar silinse de çıkmadığını duymuştum ya da çok çok zor çıkıyormuş
Yasemin23 bananeabiya evet annem hala uğraşıyor fotoğraf attı biraz önce resmen kapının rengi değişmiş kazımaktan
Marianne Yasemin23 domuz yağından ne olacak sanki🤦🏻♀️ yağ yağdır. Sildin mi çıkar. Rus arkadaşlarımın bayıla bayıla yediği yemeklerinden biri. Hayvan sonuçta, dinen haram olabilir, ama onu da Allah yarattı sonuçta.
Yasemin23 Marianne canım olay domuz yağını sürmekle bitmiyor biraz araştırdım bunu sürerken ev halkının ismini söylüyormuş belli bir rakamı varmış üstüne bir şeyler daha yapılıyor diyordu pis işler bunlar çok pis
Yasemin23 NatashaRomanoff kesinlikle öyle Allah korusun gerçekten midem bulanıyor dünden beri neden yapar bir insan bunu rüyalar öyle evet uyarıcı haberci rüyalara dikkat etmek gerekiyormus gerçekten bunu anlamış oldum